Chocktillstånd

Ännu en dag har nu gått. Ingen är gladare än jag för att denna dag är över. Egentligen har den inte varit så dålig men den har inte varit hundra direkt heller. Men det kommer vi till. Idag hade jag en epinafi som Amerikanarna skulle säga. En uppenbarelse skulle ni säga. Jag kollade runt lite på youtube och hittade Zara Larsson. Hon är en sångare och direkt tänkte jag. Oj fysatan vad bra hon är inte nog med att kvinnan kunde sjunga hon är ju inte ful heller. Det visar sig att hon är den lilla jobbiga jäveln som vann talang 2008. Då var hon 10 bast. Vilket betyder att hon är 14 nu. Jag var i chock i minst en timma. Aja hon har gått från att vara jobbig och jävlig till att vara svinsnygg och har en röst som en gud. Puberteten gjorde ett bra jobb på henne. Googla kvinnan förresten. Eller jaa kanske barnet?
 
Aja nu till dagen. Idag var det B day. Under varje algebra 2 lektion tänker jag på om jag kanske ska joina en sekt och begå kollektivt självmord. Men jag kommer på bättre tankar snabbt då lektionen går förhållandevis snabbt. Efter skolan gjorde jag inte mycket. Kollade på säsongsavslutningen av The Walking Dead säsong 2. Oj fysatan vad spännande. Riktigt grym serie för er zombieälskande männsikor. Runt 7 hade Christal min vsyrra basketmatch. Dom vann med 59-57 efter 2 övertidsperioder. Så jag gick från att dö av spänning under The Walking Dead till att dö ännu mer under matchen. Varför inte liksom? 
 
Det här blev kort och gott helt enkelt. Nu väntar en film innan slagg. Och förhoppningsvis får jag en grym fredag imorn. Fick även en släng av hemlängtan idag. Det är som det är. Okej nu är det såhär att jag kunde inte låta er googla då de flesta av er inte skulle göra det. Ni som tycker att jag är ett svin för att jag lägger upp bilder på en 14 åring så fyller hon faktiskt 15 om 3 dagar. Så hon är bara 2 år yngre än mig. Ja jag är en stalker, VAD?
 
 
Fiffleri på henne. Hon är nu officiellt min nya celebrity crush. Aja godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0