De senaste dagarna

Det både ni och jag har väntat på är nu här. Jag är tillbaka. Detta korta men intensiva uppehåll har inte bara varit jobbgt för er men även för mig. Jag har fått en annat perspektiv på livet och känner att jag har mognat. Jag har fått mina prioteringar på rätt spår och jag vet vad som är viktigt i mitt liv nu. 
Nej men för att vara helt ärlig så är jag tillnaka för att berätta om min fredag och min lördag. Kan inte förklara min otroligt random inledning idag men 1. Jag är trött och 2. Vad vore jag utan överdrifter?
 
Igår fredag var det b day i skolan vilket ej är uppskattat men jag lyckades överleva 'ven denna dagen. Inget direkt intressant att berätta från skolan så jag övergår till vad som hände efter skolan. Typ en timma efter skolan var över hade vi fotbollsmatch. Vi vann denna match med 11-3 och jag gjorde 3 mål. Vilket betyder att jag har 9 mål på 4 matcher. Rätt godkänt från min sida dock är väl inte motståndet det bästa men det behöver vi inte gå in på. Min vpappa fyllde även år så vi hela stora familjen kommer över och vi åt god mat och hade en mysig familje kväll. Runt 9 drog jag till Erik där lite folka var. Orkar inte gå in på namn men det var lite vänner vi gjorde inte mycket innan vi insåg att vi var lite hungriga så vi drog till Carl's Junior och köpte french fries och honey mustard sås. Oj vad underbar den kombination är. Det var väl i stort sett min dag.
 
Imorse vaknade jag upp vid 7.30 för att dra till saturday school. Har man två förseningar till samma ämne måste man antingen gå på detention 1 timma fyra dagar irad eller gå 3 timmar på en lördag. Jag, Erik och Cami valde att dra på en lördag. Så har fått gjort massa läxor under mina tre timmar i skolan imorse. Efter det åkte jag hem och sov lääääänge. På kvällen hade Swedish Heritage Society anordnat långdans, luciatåg och svensk julmat i en skola. Så jag, mina vpäron och Erik drog dit för att nuta av Sveriges underbara trditioner. Det var helt underbart att få sjunga svenska julsånger, dansa runt julgranen, dricka julmust och äta sill. Det botade min hemlängtan rejält och nu har jag fått min lilla smak av Sverige. Min mobil är död och där har jag bilder så lägger upp dom på fb och här imorn. håll ut.
 
Nu kanske ni tänker, Okej han gick igenom fredag och lördag men vad gjorde han i torsdags. Ingenting är svaret så därför behöver jag inte ens komentera detta. Godnatt på er. Sverige är ju ett helt underbart land när man tänker efter. Har aldrig uppskattat Sverige så mycket som jag gör nu efter 4 månader i USA. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0