Den förlorade sonen

Jag är återigen tillbaka efter ett mindre uppehåll. Dock har jag velat blogga men det har inte funkat. Blogg.se appen har inte funkat på en vecka och hemsidan har varit hur seg som helst. Men nu ska jag sluta med ursäkterna och ge er ett förhoppningsvis uppskattat inlägg. Så häng på för er förlorade son är tillbaka.
 
De senaste dagarna har jag inte gjort speciellt mycket. Söndag är jaa söndag. drog till kyrkan, kollade Elf med min vfamilj, pluggade lite och sen har jag fixat netflix på min data. Man fick det gratis i en månad så jag har börjat kolla på The Walking Dead. En serie som jag starkt rekomenderar! Annars var det väl inte något speciellt med den dagen. 
Måndag var A day så skolan var underbar och gick riktigt snabbt. Dock så var fortsättningen av dagen inte rolig alls. Pluggade hela dagen verkligen. Har legat lite efter för att jaa jag är lat men nu är jag ikapp och starkare än någonsin. 
Tisdag vilket är idag var det B day. Ett helvete normalt men icke idag. Varför vet jag inte riktigt. Förvånansvärt nog var jag pigg när jag vaknade så jag orkade vara social och lektionerna flöt på bra. Skönt som fan! Efter skolan åkte jag och kollade när skollagets simlag hade tävling. Dom förlorade tyvärr men med bra umgänge så var det riktigt kul. Efter det åkte vi till Smith's och köpte choklad och Swedish Fish. Swedish Fish är godis för er ovetandes, vill ju inte att ni ska leva i mörker va. Cami, jag och Erik drog hem till mig efteråt och spelade biljard. Jag vann ju såklart. På kvällen har jag inte gjort mycket, kollat The Walking Dead och hängt med min vfamilj. Imorn väntar A day och kanske Ikea så jag är glad!
 
Om ni har missat världens bästa bad just nu Imagine Dragons så kolla in dom. Dom är från Utah och huuuuur stora som helst här. Enligt mig är dom nya Mumford & Sons. Helt underbara. Kolla in Radioactive och On Top Of The World. Tänkte avsluta med lite bilder innan jag ska läsa min bok och slagga, Godnatt, förövrigt börjar hemlängtan smyga sig på nu i juletider. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0