GOOOOD JUUUUUUL

Hej min kära vänner. Jag hoppas att eran jul var helt fantastisk. Att den var fylld med skratt, kalle anka, alkohol, julklappar, sill, julskinka, kärlek, julmust, brädspel och allt annat som har med julen att göra. Nu i juletider saknar jag Sverige mer än någonsin förut. Den här dagen har både varit riktigt bra och riktigt jobbig. Men det kommer vi till. Som ni säkert vet så firar amerikanarna inte jul den 24e utan den 25e. Så imorn får jag min "julafton". Så från oss alla till er alla här kommer mitt inlägg.
 
De senaste dagarna har varit hektiska förutom söndag såklart. Jag är väldigt trött så därför kommer jag inte direkt berätta jätte detaljerat vad som har hänt utan mer en kort sammanfattning. I fredags började dagen med skype runt 8, 9 tiden. AnnaD fyllde 18 år så jag joinade hennes födelsedag lunch. Det var otroligt roligt att få catcha upp med mina kära vänner. Efter det var dagen rätt chill fram tills klockan 2 kanske då jag åkte iväg och körde bågskytte. Kenji (chinesiska utbytesstudenten jag har pratat lite om) har kört det i ett x antal år. Så han drog iväg oss på det. Där tillbringade vi 2 timmar och jag har märkt att jag är en jävel på kort distans men betydligt sämre på längre. Efter det var det fotbollsmatch som vi tyvärr förlorade. Kvällen spenderades i SLC där julshopping väntade. Lördag var väldigt lugn på förmiddagen innan jag drog iväg och julhandlade ännu mer. Och på kvällen slog vi även in allt. Det var otroligt skönt att bli klar med allt. Även om jag kanske inte direkt är helnöjd men aja. Det är som det är. Söndag var aa en vanlig söndag. Svintråkig alltså. När jag kommer hem till Svea ska jag leva livet på söndagar och göra grejer hela tiden. Idag skypade jag med min mors sida av familjen. Det var både skönt och otroligt, otroligt jobbigt. Efter det drog jag hem till Erik med Cami där vi öppnade paketen vi fick av varandra. Jag fick en ryggsäck som jag har snackat om i ett x antal månader, här jobbar alla ryggsäck vilket jag även kommer ta med mig till Sverige. Det är så otroligt mer praktiskt än en svinig sidoväska. Jag går emot strömmen, VAD? På kvällen drog familjen till Cafe Rio och käkade mat innan Just Dance och Rock Band väntade. Riktigt kul. Även om hemlängtan var ständig under dagen var den ändå bra.
 
Imorn väntar julklappsöppning och annat spektakel, jag vet faktiskt inte riktigt vad som sker. Tar det som det kommer helt enkelt. På ett sätt känns det fruktansvärt jobbigt att inte fira jul med min familj men på ett annat sätt är det riktigt kul att göra det med en annan familj med andra traditioner. Det är ju därför jag åkte hit liksom. Riktigt spännande faktiskt. Godnatt på't!

Kommentarer
Postat av: Bissan o farfar

God Jul Jesper från oss två. Vi saknade dig i går kväll hemma hos din far och övriga i familjen. Den "finska" tomten kom som vanligt och din julklapp från oss ligger kvar och väntar under granen tills du kommer hem.

2012-12-25 @ 11:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0