Grym dag

Denna dag har inte varit något mindre än grym. Ligger i min säng och det ända som stoppar mig från att hoppa runt och skrika av glädje är min respekt för min sovande vfamilj. Jag är nästan lite för snäll ibland. Nobels fredsspris 2013 kanske?

Idag var det en A day. Vilket bidrar skrämmande mycket till hur bra en dag blir. Matten var väl godkänd. Började med något nytt men var inte jätte fokuserad så kan inte säga exakt vad det var. Märker att jag blir bättre och bättre på basket och idag gjorde jag en hel del poäng även om jag ej kan dribbla bollen för fem öre. Det är väl egentligen det enda intressanta under denna skoldag. Efter skolan åkte jag hem för att byta om lite snabbt innan en fotbollsmatch väntade. Idag vann vi! Vi krossade med hela 13-2 och jag gjorde 4 mål. Inga konstigheter alltså. Vi spelade mot folk från vår skola. Och även Damir och Emily. Jag har skrivit om båda i bloggen förut (jag åt bosnisk mat med dom förra veckan). När jag kom hem i glädjerus hade min vmamma inget speciellt för sig så hon hade tid för att klippa mig. Christal min vsyrra hade en basket match så dit åkte vi för att stötta familjen. Hon vann vilket betyder två vinster i år och två mer än förra året. Haha pinsamt.

När vi kom hem började vi snacka och kom in på religion. Vilket jag tycker är svin intressant. Så en timma senare kände vi oss klara och den mormonska religionen är väldigt annorlunda måste jag ändå säga.
Jag har varit sjukt glad hela dagen och allt blir så mycket bättre när man är på bra humör. Är svinigt trött så därför blir detta inlägg inte det längsta eller roligaste. Därför tänkte jag spica upp det med en godnatt bild. Nu kan ni även skymta mitt "nya" hår. Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0