Hat, hat och lite ångest

Med rubriken kan ju ni tro att något svin dåligt har hänt. Men så är inte fallet överhuvudtaget. Allt jag lyssnar på den senaste tiden är svensk musik. Vet inte om det har att göra med hemlängtan som kommer och går eller om det är för att svensk musik är så jävla bra. Förmodligen är det båda. Om ni har något tips på bra svensk musik som är populär just nu så kan ni ju skriva en vänlig kommentar. Chansen är väldigt stor att jag har missat det för jag lyssnar på exakt samma låtar som jag lyssnade på innan jag åkte.

Idag var det återigen skola efter en väldigt kort helg. För att strö lite extra salt på såren var det även B day. Självmordstankar imorse var ett faktum. Klarade dock att överkomma de tankarna och bege mig mot skoldagen. Varför är det alltid så att innan man gör något man inte gillar hatar man det och tror att det kommer bli det värsta någonsin och sedan när det är klart tänker man att det var helt okej? Om ni har svaret dela gärna med er till en fundersam Jesper. Skoldagen var alltså såhär i efterhand helt okej.
Efter skolan blev det en läsning i sängen. Som min kära far säger så vilade jag även ögonen lite. Det är hans dåliga bortfarkliring då han inte vill erkänna att han faktiskt sov. På kvällen blev det att åka runt med kakor och välkomna 4 nyinflyttade familjer i området. Ni vet som på alla filmer? Rätt ballt ändå och lite skillnad ifrån hemma då man mest hatar sina grannar, eller är det bara jag? Efter det åkte vi runt och "beundrade" all julbelysning. Min vfamilj beundrade medans jag ville spy. En liten tradition jag och min familj hemma i Sverige har är att åka runt och skratta åt de som faktiskt sätter upp julbelysning. Min mamma är värst och hånar allt och alla. Det är exakt så det ska vara tycker jag. Mer hat i livet liksom. Så medans de tyckte allt var hur vackert som helst ville jag bara skratta, peka och lyssna på min mammas komentarer. Tyvärr var du inte där för att håna så min fantasi jobbade på högvarv för att komma på elaka komentarer. Den jobbade rätt bra dessutom.

Har kommit på att jag har rätt mycket ångest för den kommande sommaren. Det så mycket jag vill göra men pengarna finns liksom inte. Just nu är det surr om en utlandsresa med mina brushes, gothia med sumpan, qgges land, niklas land och summerburst. Allt det där kommer nog gå på typ 20 000. Sen vill man ju även göra andra saker under sommaren. Jag kommer ju vara 18 så ett x antal utgångar ska ju klämmas in också. Att fixa ett sommarjobb är ett måste. Aja kan tänka på det där närmare sommaren och leva lite för dagen just nu. Carpe diem ni vet. Mamma jag ska lägga upp en bild för dig så kan du väl säga vad du tycker? Bra, godnatt.


Kommentarer
Postat av: Qgglas

Broder min 20 lax är liiite för mycket för dom där sakerna. Skulle säga att vi landar på 15, så det är inga probs :)

2012-12-04 @ 08:46:13
Postat av: mami

jisses!!!! va mycket lampor.....läs din mail.....miss you

2012-12-04 @ 09:14:29
Postat av: Aggebrush

Airas min broder du måste fixa jobb asså, blir inget gothia eller utlandsresa om du inte följer med!

2012-12-04 @ 11:11:55
Postat av: Ida Sjögren

Hahah Eva är rolig!

2012-12-06 @ 10:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0