It's friday, friday

I rubriken citerar jag världens kanske jobbigaste människa Rebbecca Black, det är tamefan fredag! Även om skolan är mer än godkänd och hundratusentals gånger bättre än i Sverige så är det alltid lika skönt med helg.

Jag vaknade upp imorse och något som är ovanligt på morgonen spred sig runt mitt ansikte, ett leende. När jag vaknar upp pigg och glad vet jag att det kommer bli en bra dag. Normalt när jag går upp tidigt brukar jag kämpa för att få till en bra dag. Men icke idag. När jag vaknar upp med ett leende har jag det där otroligt underbara försprånget som normalt inte är där för att hjälpa mig. Inte ens en svinig matte lektion kunde hejda min framfart. På sport skills klassen visade jag varför jag heter Airas i efternamn och jag gav en ny mening till Finsk sisu. Jag var överallt helt enkelt. På foodsklassen bakade vi kanelbullar och självklart var dom så nära perfektion amerikanska kanelbullar kan vara. Skillnaden är att amerikanarna bakar dom typ fyrkantiga och lägger glasyr på. Dom har en lång och svår väg att vandra innan dom kommer upp i min mormors nivå. Oj vad jag saknar dina kanelbullar.

Efter skolan ville Erik köpa jeans och skor så Fashion Place mall och Vans var nästa stopp. Där tillbringade vi vad som kändes som flera dagar på grund av diverse problem. Men efter många om och men lyckades vi överleva denna shoppingtur. Erik är världens kanske mest omedvetet sköna person. Han säger inte direkt skämt eller roliga saker. Men sättet han är på och hans kroppsuttryck gör att man aldrig har en tråkig stund med grabben. Cami körde sedan hem oss för energiåterfyllning i form av middag innan hon hämtade upp mig vid 7 tiden. Hon, jag, Kenji, Erik och Connor drog iväg till Festival of Trees. Folk dekorerar julgranar, pepparkakshus och mycket mer och sänder in till arrangörerna. De auktionerar sedan ut de och all vinst går till ett sjukhus. Granarna säljs för allt mellan 900-3000 dollar så det är inte småpengar vi snackar om. Varje gran och pepparkakshus har ett tema, allt från Harry Potter, Fylke från sagan om ringen, Justin Bieber till hundar. Allt är även överdrivet så som amerikanarna gillar det. Efter det åkte vi hem till Cami för att kolla på Elf. Den filmen är hur rolig som helst och rekomenderas för alla åldrar. Se den helt enkelt.

Nu väntar min bok. Imorn ska vi skypa va pappa och bålsta? Jag tror jag kan runt 10, 11 min tid. Men är inte helt hundra. Har en kyrkgrej på morgonen. Lastar in lite bilder också. Heippa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0