Otroligt skön lördag

Precis så som rubriken säger så var denna lördag inte direkt fylld med festligheter och galentåg, utan den var fylld med mys och chill. Vilket jag idag inte hade några problem med alls.

Något som inte är så mysigt är att jag vaknade upp vid 8 för att gå till kyrkan. Något som dock var mysigt var den otroligt stora frukosten i klass med hotellfrukost som väntade på mig och det faktumet att vi fixade mid filtar och kuddar för de hemlösa. Man kan säga vad man vill om religiösa människor men ingen kan ta ifrån dem deras generositet. Efter detta gick jag hem och gjorde ingenting i några timmar. Med ingenting menar jag slagg, bokläsning och lunch. Sen drog jag till Erik och spelade Halo 4 eller 3, vet inte men det nyaste iallafall. Det är inte så kul så vi slutade rätt snabbt. Eftersom att vi båda var rätt trötta och alla andra redan hade planer så bestämde vi oss för att kolla bio, Life of Pi blev det. Denna film rekomenderas till alla levande varelser förutom världens-sämsta-filmsmak Niklas. Tror den är alldeles för seg för dig men till alla er andra. Förbered er på 2 timmar ren filmglädje.
Efter filmen drog vi återigen hem till Erik och nu kollade vi på LOL med Eriks vbror Connor och hans flickvän Nicole. Så ännu en film alltså.

Ligger dock i min säng med en tår i ögat. På vägen hem tar jag upp min iPhone och tänker glatt byta lå då det omöjliga inträffar. Den glider ur min hand och smäller ner på trottoaren. Nu är halva skärmen spräckt. Fan också. Inte den bästa avslutningen på en förövrigt lyckad dag. Aja nu väntar slagg för imorn blir det kyrkan. Efter som det inte funkade igår försöker jag igen, pappa och bålsta skype imorn? Svara tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0