Söndag

Rätt trött sittar jag här med Timbuktu i mina öron. Normalt så hatar jag söndagar. Men inte idag. Idag var det en rätt bra söndag. Dock var den fortfarande kanske inte den roligaste söndagen men klart bättre än föregående söndagar. Och det mina vänner är alltid positivt. 
 
Vaknade imorse med inställningen att kyrkan var positivt. Rätt snabbt insåg jag dock hur trött jag var och rätt snabbt ändrade jag uppfattning. Så i stället för att gå upp och ta en dusch så rullade jag runt, gosade ner mig och somnade om. Ett bra val. På dagen gjorde jag inte mycket. Skypade med min far där vi diskuterade vad vi ska göra när han kommer i Juni. Det verkar som att Florida och Miami är målet. Vi får se hur det går men jag tycker att det helt klart låter bra. Efter det blev det ooVoo med Hannah, Niklas och Anna. ooVoo är som skype fast du kan videosamtala med upp till 12 pers samtidigt från skillnad till skype då du behöver skype premium för att göra det, vilket kostar. Medans ooVoo ör helt gratis. Så alla laddar ner det nu, bra tack. Resten av dagen har spenderats med min bok i högsta hugg. Vi åt även middag hos min äldre vbror och hela stora familjen på 25 pers. LIte liv och rörelse är ju alltid kul.
 
Idag har det varit första advent hemma i Sverige. Vilket inte existerar härborta. Sett massa bilder på lussebullar, pepparkakshus, pepparkakor och adventstakar på instagram och facebook. Hemlängtan blev ett faktum. Aja, Vet ni vad jag ska göra på lördag? Jag ska gå på ett luciatåg(!) Det är typ Swedish Heritage Organisation eller något liknande som anordnar ett luciatåg, långdans, svensk middag och så har dom en svensk marknad. Jag är så svinigt taggad att jag inte ens kan förstå det själv. Oj vad jag hoppas att det finns sill där. Även utan sillen kommer det bli skönt att få en liten smak av Sverige. Nu ska jag sova så godnatt mina vänner. Hoppas ni mår bra i kalla vinter Sverige. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0