Bloggbättring

Bloggningen kanske inte direkt har legat på topp dom senaste dagarana men det ska det bli ändring på nu. Sitter i min säng med datan i knät och Coldplay i öronen. Samtidigt filosoferar jag om livet och dess mening. Okej inte direkt men jag tänker på hur bra jag har det här och hur mycket bättre det blir dag för dag. Älskar verkligen att jag åkte hit och i just denna stund saknar jag inte Sverige ett dugg. Ta det på rätt sätt nu och jag vill inte höra att mina nära och kära har tagit kollektivt självmord för att jag inte saknar er för det gör jag. Okej?
 
Idag har jag ju varit ledig från skolan. Vi hade studiedag. Så denna dag kändes som en lördag. När jag vaknade imorse efter att ha sovit ut var jag allmänt hur glad som helst. Vet inte varför men vaknade upp med ett leende på läpparna och det har inte försvunnit en enda gång under dagen (förutom en och en halvtimma kanske när jag såg en ej godkänd film, men det kommer vi till). Runt 12 drog jag, Cami och Erik till Cafe Rio. Cafe Rio är guds gåva till människorna. Det är en snabbmatsrestaurang där dom säljer amerikaniserad mexikansk mat. Deras pork salad är to die for. Nej men den är den absolut godaste salladen jag någonsin har ätit. Det går inte att förklara hur god maten där är. Salladen innehåller iallafall bönor, ris, pork (kött?), sallad, salsa (inte starksås fula Niklas), guacamole, tomat, gurka, små chips bitar och deras egna dressing. Salladen ligger även på ett stekt mjukt tacobröd. Det kanske inte låter så gott men det är perfektion. Man brukar ju säga att ingen/inget är perfekt men denna sallad är fan perfekt.
Efter denna utsökta måltid åkte jag hem och snackade med min vmamma och vsyster om mina föräldrar, era jobb, att dom flesta mammorna jobbar men att vi dock får lång mammaledighet i Sverige osv. Rätt intressant och konservativa som dom är tycker dom utan att vara dömande att det är konstigt. Mamman ska ju ta hand om barnet och hemmet.
 
På kvällen åkte jag och min vän Lauren (tjejen som jag gick med till ett haunted house och hon som bjöd mig till Fall Ball) och såg en bio. Dock var det här ingen vanlig film för det här var Paranormal Activity 4. Att säga att jag var rädd räcker inte för att beskriva exakt hur jävla vettskrämd jag var. Det finns inte ord för att förklara. Folket som gör dessa filmer är genier. Jag vet inte hur dom kan få en sån simpel sak som en stillbild på ett kök till exempel att bli hur läskigt som helst men det kan dom tamefan. Jag kollade kanske 20% av filmen men skrek säkert mest i biosalongen. Så jag måste se den igen för att riktigt fatta vad som händer. Dock var slutet bland det sämsta någonsin. Handligen i sig sög och den förklarade absolut ingenting om de tidigare filmerna. Jag hoppas innerligt att det kommer ut en 5a nu.
 
Just nu sitter jag i min säng och är godkänt trött. Imorn ska jag upp klockan 8 för lövkrattning osv. 8 är fan ingen mänsklig tid på en lördag men känner väl att jag borde hjälpa till lite här i hemmet. Så ibland får man bita i det sura äpplet. Ska förmodligen sova snart så jag kan få en ordenltig 8 timmars slagg.
 
Här är den perfektion. Jag har typ ätit 1/3 av salladen här så den är rätt stor. Dock kan man ju ta en doggy bag med sig hem överallt i USA. 
 
Ja PA4 är inprincip endast fylld med äckliga vidriga barn som är hur läskiga som helst. Med den bilden säger jag godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0