Bra dag, bra dag

Ibland känner jag att jag får till en riktigt bra inledning. Igår va inte en av dom dagarna. Samma sak sker just nu. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva liksom. Ibland jobbar inte hjärnan på högvarv speciellt inte efter en 3 timmar lång powernap. Ni läste rätt.

Idag var det A day. Så skolan rullade på riktigt bra. Även om min matte lektion på morgonen är det värsta i mitt amerikanska liv just nu. Tror jag blir bättre och bättre på basket för idag gjorde jag till och med lite poäng. Nya Lebron James? På vår seminary lektion idag kom det tre stake presidents. Exakt vad det är orkar jag inte gå in på men de är rätt högt uppsatta personer i kyrkan och kan väldigt mycket. Man hade fått förbereda frågor som dom svarade på. En av dem var i Sverige på sitt mission så snackade lite svenska med honom efter de var klara. Alltid skönt att göra det.

Kenjis (en utbytesstudent från Japan som vi hänger lite med då och då) mormor dog igår tisdag. Alltså hans mormor i Japan. Så efter skolan åkte vi hem till honom med sushi i högsta hugg för att visa att vi är där för honom. Vi satt och snackade med honom och efter bland annat lite wasabi sniffande kom hans rungande skratt fram. Senare på kvällen smsar han det här. "Guys, I'm so happy to see you today. I'm so lucky to met you in my life." Hans engelska är inte alltid på topp men han är hur rolig som helst. Och det där smset, kändes i hjärtat. Sjukt att en så enkel gärning kan betyda så mycket för någon.

Till middag idag drog jag och käkade bosnisk mat med Damir och Emily. Damir är från Bosnien men har bott här i typ 15 år. Har skrivit kort om han förrut. Han är typ den första vännen jag fick här efter typ den andra/tredje dagen i skolan. Han är riktigt brush och fylld med massa moral och stolthet. Han betalade all mat för tydligen så personen som bjuder ut folk på middag betalar alltid. Han vägrade att ta imot mina pengar. Snål och svensk som jag är skulle jag aldrig göra detsamma men nu kanske man måste betala tillbaka med en middag på Ikea eller nåt annat.
När jag kom hem somnade jag direkt. Sov sedan i typ 3 timmar tills jag nyss vaknade. Jag är fortfarande svinigt trött så ska nog sova nu vid 10. När jag vaknar imorn kommer jag typ ha sovit i 11 timmar. Har aldrig hänt förrut. Så godnatt mina vänner. Pappa svara på mitt sms, tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0