Braaaa daaaaaag

Precis som jag har sagt hundra gånger förrut. En måndag är inte deprimerande om det är a day. Allt är enkelt och dagen fylls med skratt och glädje. En av det värsta sakerna i livet är enligt mig att tiden går så snabbt när man har roligt. Det bevisade denna dag. Sitter i min säng och gör en svensk spotify lista med typ de 12 bästa låtarna. En kille från min skola och även kyka vill att jag bränner en cd till honom med den bästa svenska musiken. Dock är det hur svårt som helst att bara välja 12. Dessutom är det hur svårt som helst eftersom att han inte förstår texten så måste låtarna liksom låta sköna. Jag kan ju till exempel inte välja Magnus Uggla Trubaduren då texten och känslan gör hela låten. Jag filar iallafall på det här i skrivande stund och hoppas att det löser sig.
 
Idag vaknade jag upp och var förvånande nog inte trött dock att jag endast sov 6 timmar. Ingen var gladare över det än jag. Dock kanske det hade varit lite konstigt om ni hade varit gladare än mig över det men ändå. Jag behövde alltså inte slita mig upp ur sängen utan jag tog min tid både i duschen och vid frukosten. En bra start på dagen helt enkelt. Efter det gick det bara uppåt. Matten var väl det enda egentliga dåliga under dagen. På sport skills levererade jag mina icke existerande basket kunskaper. Till lunch åt jag en stor last på Taco Bell bara för att inse att vi lagade pasta och kyckling med alfredo sauce på foods klassen. Efter lunch nummer 1 och 2 var jag hur mätt som helst. Vad gör vi inte då på seminaryn? Joo vi lagar amerikanska pannkakor. Jag tackar ju inte nej till det men efter denna skoldag var jag mättare än aldrig förrut. 
 
Efter skolan åkte jag hem och pluggade framför Netflix och Glee. Alltså pluggade jag inte alls. Netflix är som spotify fast för filmer och serier. ÄLSKAR DET. Men tror inte det finns i Sverige tyvärr. Efter det runt 5 tiden var det middag. Jag var ju som sagt inte jätte hungrig men när huset bjuder på biff, potatis och BBQ sås har jag inte karaktär nog att säga nej. Kvällen spenderades med familjen och brädspel var aktiviteten. Alltid lika roligt. 
 
Vill bara påpeka att jag hade en liten hemlängtans period idag. Då jag insåg att det är den 20 november imorn min tid och idag er tid. Vilket betyder att det är två ynka månader tills min bästa brush fyller 18. Det är helt sjukt att jag inte kommer vara där. Jag visste om det här innan jag åkte men det gör det inte lättare. 8 dagar senare fyller även jag 18 år. Vad har hänt med tiden? känns som att det var igår vi spenderade varje vaken timma på veddesta vallen med en pommes frittes tallrik till lunch. Det är iallafall sjukt att vi är så vuxna som vi faktiskt är. Saknar dig Niklas. Vi får helt enkelt ta igen alla missade stunder när jag kommer hem. För att strö lite extra salt på såren missar jag inte bara niklas 18 års dag här borta utan även Josefs, Hannahs, Anna Ds, Mells, Anna Gs, Osks och Jals. Det här är typ alla mina närmaste vänner (ni alla som jag inte nämnde ni är mina brushes också). Kanske inte ska säga att jag även missar min egen men en 18 års dag här är inte riktigt samma som i Sverige. Aja det här sista rabblandet var till dig Pub så bilden är till dig. Säger godnatt och vill även tillägga att det är Thanksgiving på torsdag så jag är ledig onsdag, torsdag och fredag. Lycka!
 
Du och jag brush. 

Kommentarer
Postat av: Pub

Saknar dig stört mycket och aa verkligen sjukt att du inte är här när vi fyller 18...

2012-11-20 @ 21:23:14
Postat av: Isabella

Netflick äger! Det finns även här i Sverige :) så himla grymt!!

Vad har du för goa tips till kommande utbytesstudenter?
Jag ska iväg nu i Januari och börjar bli rejält nervig alltså. Vore gött om du kunde skriva lite "do´s and don't´s" och sånt. :)

2012-11-21 @ 18:45:56
URL: http://alwaysandbelieve.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0