Dan före dopparedan

Sitter här i min säng och klockan är 21.20. Klockan 5.30 imorn ska vi dra oss neråt American Fork det ligger en timma bort och där går bussen ifrån. Imorn drar jag alltså till Las Vegas/California med andra utbytesstudenter i en vecka. Jag är så svinigt taggad. Ska bli helt underbart att missa skolan och bara leva lite.
 
Exakt som min rubrik säger har denna dag kunnat liknas med dan före dopparedan. En lång väntan före morgondagen. Åkte till kyrkan imorse och chillade där i 3 timmar. Lär dock inte gå så ofta i framtiden men lite då och då lär jag titta in. Efter det väntade skype med min fina mor och Cribethevibe. Efter bra surr blev det en lååååång slagg. Idag var det fastsöndag då dom inte äter frulle eller lurre. Så en ordentlig last väntade till middag. Matkoman efter var obeskrivlig. Precis som så många andra söndagar så gjorde jag inprincip ingenting. Söndagar är vilodag. Det är emot deras reiligion att t ex spela sport, jobba, göra någon typ av fysisk aktivitet och säkert hundra fler saker. Varför vet jag inte. 
 
Jag har ej packat än så ska dra en dusch sen blir det packning innan en tidig morgon väntar. Jag är väldigt exalterad dock. Den här veckan som har varit har förmodligen varit den bästa veckan här i USA så här långt och denna vecka som kommer kanske kan toppa detta. Det får tiden utvisa helt enkelt. 
 
Lite konstig fråga kanske men hur var du första dagen i skolan? Var du väldigt framåt och pratade med många? 
Frågan i sig är absolut inte konstig någonstans utan väldigt berättigad. Att skriva med anonym dock är lite fegt kanske. Första dagen var jag som bambi på hal is. Jag hade absolut ingen aning om vad jag gjorde, jag var nervös som aldrig förr och pratade med 3 pers kanske. Min vsyster räddade mig under lunchen dock. Jag var säkert så under denna första veckan men efter det började det gå bättre och bättre. Första dagen var kanske ingen höjdare men jag säger så som jag sa då. Jag överlevde.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0