Det ni alla har väntat på

Precis som rubriken säger så kommer nu det ni alla har väntat på, mitt efterlängtade blogginlägg. Jag förstår att det har varit svårt att inte ha min blogg där för er som den ledsaga i era liv den faktiskt är. Jag vet att min blogg är ljuset i tunneln för de flesta av er och därför är jag ledsen för min frånvaro men nu är jag åter här för att göra ert liv bättre. Jag skulle vilja kalla mig själv lite för en frälsare faktiskt.
 
Igår var det alltså Thanksgiving så tänkte berätta lite om den dagen för att sedan gå över till fredagen vilket är idag. Igår vaknade jag upp runt 9 för att dra iväg och spela basket med hela tjocka släkten. Kände igen 10% av de som var där så många nya ansikten. Vill bara påpeka att den kortaste där förutom jag var 1.80. Min vsyster Christal var iförsig där men hon har spelat basket hela hennes liv så hon är riktigt bra. Alla som var där har spelat basket och det var sjukt tävlingsinriktat. Trots att det var min första match någonsin och jag var helt vilsen så var det riktigt kul! Efter det åkte vi hem duschade och fixade oss inför den största måltiden i mitt liv. Min vmamma hade fixat det vi skulle laga medans vi spelade basket. Det var typ knytis. Större delen av min "lilla" släkt var där. Vi åt vid 2 och 3 timmar senare var vi färdiga. Det är helt sjukt vad mycket jag åt. Först tre portioner mat då det lastades, turkey, skinka, stuffing, sallad, potatismos, ost, jams, bröd osv. Sen åt jag två portioner paj då det lastades, chokladpaj, pecannötspaj, pumpkin pie, bananacream pie, citronpaj. Pajer är efterätternas efterrätt här i staterna. Efter det var jag så trött och mätt och jag knappt såg en mening med livet tills jag insåg att det nalkades Black Friday shopping på kvällen/natten. Passar ens nalkades in där?
 
Black Friday är en dag då det är sjuka reor runt om i USA och allt öppnar klockan 12 på natten. Ivissa fall även tidigare. Jag hade inte tid att ta en powernap efter maten då direkt när vi kom hem hämtade Erik och Connor, Eriks vbror upp mig för att påbörja natten. Vi åkte till target som öppnade klockan 9 på kvällen. Vi var där vid 7. Så då väntades en kö i två timmar. Vi var rätt långt framme så direkt när vi kom in tog vi en vagn och sprang allt vad vi kunde till Xboxen och plockade på oss typ 6 styckna. Dom har begränsat med varor och Xboxen ville alla ha. När de senare blev slutsålda gick vi runt i affären och sålde de för 15-20 dollar styck. Så jag cashade in 30 lättförtjänta dollar. Grym start på en grym kväll. Vi köpte inget där inne utan sålde bara. Vi hade säkerhetsvakterna på oss så vi var tvugna att undvika dom och dra. Nästa stopp var det lokala köpcentrumet och ännu en 2 timmars kö väntade. Vi var där 10 och det öppnade 12. Där mötte vi upp Cami, Kenji, Nicole och Matt. I min familj hemma brukar vi säga att det är huggsexa när vi käkar tacos. Huggsexa kan inte ens börja att förklara hur det var när vi väl kom in. Man fick först brottas för att hitta kläder i rätt storlek och att prova kläder var inte på världskartan. Sen fick man stå i en kö i ca 40 minuter för att ens köpa kläderna. Fick bara med mig ett par beiga chinos, röda converse och en tröja från H&M. Så ingen jätte last direkt men på grund av vår försäljning på Target gick jag bara back 20 dollar. SNYGGT. Så man kan säga att jag fick tröjan och chinosen gratis.
Jag kom hem vid fyra och då blev det slagg för jag var hur trött som helst. 
 
När jag vaknade upp imorse väntade Skype med Pub, Jal, Qgge och Julius. Niklas mamma, bror och mormor och morfar var även med på ett hörn. Efter det har jag inte gjort mycket alls. Jag har ätit mat, kollat glee och sovit. Skulle egentligen golfa idag men de gick ut vid 9 imorse och då sov jag som en stock. Var nog närmare död än vaken faktiskt. På kvällen kollade jag världens bästa film The Dark Knight Rises med min vsyster och hennes pojkvän. Jobbar ofta tredje hkulet med dom men det är snyggt! Lastar upp lite bilder innan slagg väntar. Tror att morgondagen kommer bli en bra dag!
 
Glömde ta bilden innan vi började käka....
 
Pajlast
 
Såhär såg det ut när vi kom. När det öppnade var det kö överallt.
Såhär såg det ut en timma innan det öppnade. tog ingen bild vid öppning då det var fullt fokus för att tjäna pengar. Notera att de kollar Vänner nere till höger. SNYGGT!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0