Downtown SLC

Hej bloggen. Vilken formel inledning va? Kom precis hem efter en lång men riktigt, riktigt bra lördag. Jag är rätt trött såhär runt 12 snåret men ska försöka hålla uppe en bra nivå på skrivandet. Vi får se hur det går.

Vaknade imorse rätt sent och tog det väldigt lugnt. Fram till klockan var halv 2 hade jag inte gjort mer än kollat Glee, ätit frukost och duschat. Började fixa mig vid halv 2 för att dra mig till Erik. Jag gick dit med Macklemore & Ryan Lewis i öronen och de grabbarna kan allt göra musik. Från Eriks hus drog vi oss in till SLC med hjälp av Trax. Vilket är Utahs motsvarighet till pendeltåg. Därinne mötte vi upp Katerina från Tjeckien. Jag träffade henne på Cali resan. De två ville träffas då de båda är från Tjeckien. Vi gick runt där inne hela dagen med få stopp för middag och kaffepaus. Jag drack kaffe latte och för första gången i mitt liv var det gott! Sjukt. Känner mig lika töntig som Jalet och leker vuxen. Senare på kvällen kollade vi på de tydligen berömda lamporna runt Temple Square.

Ännu senare drog vi till Katerinas vän som hade ett choklad party. Dom gör små choklad godisar i alla olika smaker. De var vännens familj alltså. De var inte mormoner så alla vuxna drack allt från vin till whiskey och det var chokerande att se alkohol för första gången på nästan 4 månader. Sjuk värld de lever i här. Där träffade jag iallafall en annan utbytesstudent från Norge och det var riktigt kul att prata svenska med någon.

Pappa övertalade mig att läsa Game of Thrones böckerna så det inhandlades idag. Lägger upp bilder på lamporna och annat smått och gott innan läsning in på småtimmarna väntar. Tänkte läsa de på engelska så ordförådet utvecklas. Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0