Glädjerus

Ligger i min säng med Macklemore och albumet The Heist i öronen. Vet inte om han är stor i Sverige men här i staterna är grabben överallt. Jag är svinigt trött men på samma gång svinigt glad. Från sammanbrott igår till glädjerus idag. Det ändras snabbt mina vänner.

Idag var det b day vilket som ni alla vet är mina hatdagar dock var det Career day idag vilket är att folk som jobbar i olika yrken kommer till skolan och snackar om deras respektive yrke. Du fick välja tre yrken. Jag valde massage therapy, travel & tourism och film production. Rätt kul och intressant och jag tycker att det skulle vara skit ballt att jobba som massör, kiropraktor eller liknande. Varför har jag ingen aning om men så är det iallafall. Hade två quiz idag, fick a på båda. Skolan är lite för enkel ibland. Efter skolan åkte jag hem och möttes av notiser från aftonbladet om en viss Zlatan. Han är ju allas bästa brush, älskar fan den grabben av hela mitt hjärta. Sen tog jag den dagliga powernapen i 1, 2 timmar.

Senare på kvällen drog jag, Erik och Cami för att kolla när skollaget hade hockeymatch. Väl framme träffade vi annat folk och jag skrattade sjukt mycket. Tror att Zlatan ändrade på mitt humör. Efter matchen ville vi inte åka hem så vi åkte och köpte milkshake medans högtalarna spelade fransk rap/dubstep. Haha det var hur kul som helst och jag vill lägga upp en video från det men det får kanske bli en annan dag. Underbart iallafall. Idag mår jag alltså hundra tusentals gånger bättre och livet är inte så pjåkigt ändå. Har planer imorn, fredag och lördag så en bra helg väntar. På lördag är det Fall Ball och min grupp verkar vara grym. Är sjukt taggad!

Nu väntar slagg så godnatt 7 trogna läsare. Simma lugnt!


Kommentarer
Postat av: Moster

Skönt att det känns bättre idag! Kram

2012-11-15 @ 08:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0