Halloween

Idag var det officiellt halloween. Alltså då alla går trick or treat osv. Det var en av de bättre dagarna här. Amerikanarna går även all in, sjukt fiffleri ibland. Men exakt som det ska va här i landet av möjlighter, stort och överdrivet. Jag gillar det!

Idag var det en a day. Vilket betyder att skolan var sjukt chill. Hade ännu ett matteprov imorse och det gick bra. Imorn har jag även ett us government prov som jag inte har pluggat till. Har märkt att det är överskattat att plugga här. Multiple choice test gör det för logiskt för att inte få minst b.
Efter skolan åkte jag hem och försökte plugga med min vsyster. Det gick sådär men ett försök är alltid en början. Vi snackade om ifall jag saknar vänner och om hur jag skulle sakna folk här när jag åker hem. När jag lämnade Sverige visste jag att allt jag lämnade skulle finnas kvar 10 månader senare. Min familj och bästa vänner kommer vara där, jag kommer gå i samma skola, jag kommer dessutom gå i samma klass som mina bästa vänner, jag kommer bo kvar i samma hus/rum osv osv. Men när jag lämnar USA så är mitt liv här över. Jag kommer aldrig bo i det här huset igen, jag kommer aldrig gå i murray high school igen. Allt jag lämnar bakom mig här, lämnar jag för gott. Även om jag säkert kommer åka hit och hälsa på i framtiden kommer det inte vara samma sak. Det är en rätt skrämmande tanke men som motiverar mig att ta vara på varenda liten sekund. För om jag inte gör de kommer jag ångra det så grovt när detta år är över.

Med revbenspjäll i magen drog jag till Erik för att gå trick or treating. Våra kostymer var hur bra som helst. En bild kommer även. Vi gick till en vän till oss där typ 6 pers väntade sedan utnyttjade dom oss att gå t or t med dom. 17 åriga amerikanare får inte jätte mycket godis här men 17 åriga utbytesstudenter är lika bra som små barn om inte bättre. Vi var alltså deras ursäkt att gå t or t i år. Efter godisjakten väntade paranormal activity hos vännen. Dock såg vi 1an som inte ens är läskig efter att ha sett den för många gånger. Ingen annan hade sett den så jag fick lida mig igenom det. Tiana som vår vän heter har en sjukt stor källare som vi körde kurragömma i efter filmen. Vi släkte alla lampor och det var hur kul som helst, kände mig som 10 igen. Nostalgi på hög nivå.

Nu väntar sömn. För skola står på schemat imorn. Dock bara till 12 så det är chill, riktigt chill. Lastar in en bild på Erik och mig. Ni får även en bild på hur seriöst amerikanarna dekorerar deras trädgård. Nu funkar det tydligen inte att lasta upp bilder, jag försöker göra det imorn. Men ta en titt på fb så länge. Godnatt på er.


Kommentarer
Postat av: Farmor

Stolt över dina tankar/diskussion med din vsyster
ta vara på tillvaron/ Kramar

2012-11-01 @ 09:00:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0