Jag är tillbaka

Jag är tillbaka för att förgylla er vardag genom att berätta om min underbara vecka. Det var förmodligen den bästa veckan hittils och jag kommer inte bli helt förvånad om det även är den bästa veckan under hela mitt år. Dock skulle det vara rätt ledsamt att den veckan redan har varit efter 3 av 7 månader här i USA. Menmen det får tiden utvisa helt enkelt. Detta inlägg kommer bli lite annorlunda än de normala inläggen. Jag kommer varva bilder med text och gå från måndag till söndag för att ge er en bättre och mer noggrann inblick under veckan. Så ta fram läsglasögonen och beredd er på en underhållning utan dess like, nu kör vi.
 
Såhär såg det ut när 4 killar och 29 tjejer, alla utbytesstudenter begav sig mot nya äventyr.
 
Trötta men glada utbytesstudenter efter en lång färd till Zion National Park. Väl framme väntade en timmes hike då en grym utsikt varvades med bra surr. Ett bra sätt att lära känna varandra. En bra start på en bra vecka.
 
Utsikten var ingen mindre än denna:
Jag och Dia från Ungern. Otroligt utåtriktad och glad människa. Ser du henne utan ett leende på läpparna får du en tia från mig.
 
Ibland var vi tvugna att stanna bara för att ta bilder som dessa:
 
Efter ett välbehövligt stopp och en trevlig hike väntade återigen bussen och vägen för en resa till Sin City kanske mer känt som Las Vegas. 
Några timmar senare var vi framme. 2 timmar spenderades gåendes längst The Strip. Jag låter bilderna göra det de gör bäst. Säga mer än tusen ord.
 
Curshley-minen någon? (staving Johanna Airas?)
 
Efter en otroligt bra första dag väntade sömn och det var vi alla glada för. Dag två är egentligen rätt irrelevant då den mest spenderades i bussen. Vi åkte ner till Anaheim i California där vi skulle stanna i två nätter. På vägen blev det ett stopp för shopping i outlets vid Barstow. Kvällen spenderades på en Midieval Times Dinner Show. För att förklara det lite snabbt så är det en riddarshow som du får en ordentlig måltid till. Då detta ska utspela sig under medeltiden får du inga bestick, de var ju ej uppfunna än så händerna var dina bästa vänner under denna middag. Jag låter bilderna ge er en bättre förklaring.
 
 
Dag tre spenderades på Disneyland. Det var en bra men väldigt lång dag. Det var väldigt coolt dock önskar jag att jag hade varit där när jag var yngre då hela parken är mer inriktad på mindre barn. Det stoppade dock inte oss och framförallt mig från att ha kul. Precis som förrut kommer jag låta bilderna tala för sig själva.
 
 
Dag fyra var det dags för Universal Studios. Inte helt oväntat var det typ exakt likadant i år som det var förra året då jag var där när vi hälsade på min syster. En ny Transormers 3D grej fanns som var rätt cool dock. MEn förutom det var det samma sak. En riktigt bra dag blev det ändå. Nu låter jag bilderna ta över igen.
 
 
Dag fem spenderades på stranden vid Santa Monica Pier och i Hollywood. Shopping, mysigt umgänge och en allmänt brush stämning var denna dag fylld av. Inte jätte hektiskt som de tidigare dagarna utan mer en lugn men underbar dag. Mamma, Chrille, Johanna och Josefin notera att alla ställen vi var på under denna dag var vi även på förra året. Kolla in bilderna och njut.
 
De två bilderna över är för er mamma, cribe och mina systrar. Ni ska notera att vi var på detta "köpcentrum" förra året. Jag och chrille handlade lite på GAP, ni tjejer handlade på victoria secret tror jag, vi åt middag på cheesecake factory, dom hade en stor apple butik och sist men inte minst Johanna hade en ovanlig upplevelse med judar. Kommer ni inte ihåg nu finns det inget mer jag kan göra.
 
Sista dagen var även den bästa dagen. DEn dagen spenderades på Six Flags vilket är en nöjespark. Tänk er Liseberg gånger 15 typ så kan ni nästan förstå hur stort det är. Om Liseberg har 3 kanske 4 stora bergochdalbanor så har Six Flags minst 20. Det är helt sjukt. Dessutom är allt högre, längre och snabbare. Jag och alla andra ville aldrig lämna stället. Några få bilder får visa hur det såg ut. Det är svårt att se på bild hur stort det var, en grej som gör det ännu svårare är att jag knappt har några bilder från denna dagen. Ni får helt enkelt åka dit och se själva hur sjukt det var, ta gärna med mig.
 
Efter dagen på six flags väntade en 12 timmars resa tillbaka till Utah. Jag sov kanske 4 av dom så jag är hur trött som helst nu. Jag har dock sovit 4 timmar nu under dagen men ändå. När jag kom hem möttes jag av ett snöoväder utan dess like. Ni ska få en bild på det och på vad jag har shoppat under veckan. Detta inlägg tog mig två timmar att pilla ihop så ni ska vara otroligt tacksamma, ok? Jag är hur trött som helst nu så godnatt mina vänner. Haaaaare!
 
Normalt kan man ju se bergen väldigt klart från mitt hus men nu var det omöjligt. Att det snöar kan man inte se på bilden men det snöade mucho. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: mami

Vilken häftig resa du verkar ha haft, JAg och Chrille har drömt oss tillbaka till vår mysiga resa vi gjorde förra året. kram

PS vi har saknat din blogg skönt att du är tillbaka

2012-11-12 @ 15:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0