Mysmåndag

Från hat igår till glädje idag. Är väl helt normalt i en utbytesstudents liv då känslorna ständigt flödar. Men nu efter mitt lilla raseriutbrott är det bra igen. Normalt är jag rätt taggad på att blogga men så känner jag inte riktigt idag. Varför exakt kan jag ej svara på. Ska dock ändå försöka uppehålla en bra standard för er mina vänner. 
 
Skolan idag var en A day. Vilket som ni vet knappt är skola. Efter mattelektionen imorse som ofta får oss elever att vilja begå kollektivt självmord var över rullade dagen på väldigt, väldigt bra. Visade min basket skicklighet under sport skills. Skrattade mig igenom en tråkig foods klass för att sedan halvt dö under seminary. Börjar bli rejält trött på det där nu. Efter skolan åkte jag hem för att se klart slutet på säsong 3 av Glee. Efter det jobbade jag mig från soffan uppåt till sängen där min nya bok A Game of Thrones väntade innan en kort powernap innan middagen väntade. Idag var det familynight och vi drog iväg och kollade bio. Red Dawn såg vi. Rekomenderar den som en trött söndag ladda ner film/hyrfilm. Ingen jätte rulle men klart underhållande. Efter det åkte vi hem och nu sitter jag här. Intressant va?
Borde egentligen ha pluggat idag men än är natten ung så ska nog kunna klämma in lite plugg här på kvällskvisten. Min bok är dock så sjukt bra. Ska dock ge cred till serien Game of Thrones då den är skrämmande bra gjord. Riktigt, riktigt lik boken. Bra leveration! Jag skrev även en bucketlist idag. Har dock bara skrivit 15 punkter än så länge. Men försöker hålla den till endast mina största drömmar. Tänkte dela med mig av den. Här kommer alltså 15 saker jag vill göra innan jag dör. Ej i ordning förutom 1:an. Det är min största dröm just nu.
 
Bucketlist
Lära mig spanska flytande
Bo i Spanien i 6 månader/ett år
Åka på en jorden runt resa
Ha vänner från alla världens hörn
Bli extremt allmänbildad
Se alla världsdelar
Att ha ett jobb som tillåter mig att resa
Åka med mina bästa vänner till Asien i ca 4 månader med endast en ryggsäck
Åka skidor i alperna
Se the big five i Afrika
Bli stammis på en pub
Bila från kust till kust i USA
Gifta mig
Få en dotter och en son
Träna min sons fotbollslag
 
Med denna lista ska jag nu kasta in mig i min bok. Ni som vill hjälpa mig med denna lista får gärna göra det. Då menar jag inte med tips utan med själva utförandet. Pappa kolla din mobil. Puss och godnatt på er.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Din drömlista är början av framtiden, min drömlista
börjar ta slut, kommit hem från Indien resan(2v)sett
Den gyllene triangeln, TajMahal och gått i floden Gangnes i Riskikesh med Himalaya som bakgrund.
Härligt att vara hemma och läsa din blogg igen.
Älskar dig/Kram

2012-11-27 @ 08:41:12
Postat av: Johanna

Du är härlig! Bra bucketlist :)

2012-11-27 @ 17:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0