Sen bloggning

Blir en sen bloggning idag. Men jag är ledig imorn så det är all good som amerikanarna säger. Ligger i sängen nu och är svin trött. Dagen har varit grym så ska inte slösa någon tid på onödigt rabbel utan gå direkt på dagen.

Skolan var väl sådär det var b day men det gick väldigt snabbt så det var skönt. Under lunchen träffade jag en tjej från Norge. Hon flyttade hit för 10 år sen men det var sjukt skönt att få snacka lite Svenska face to face med någon! Det är egentligen det enda väsentliga under denna patetiska skoldag.

Efter skolan blev det hem för att kolla Glee. Älskar det programmet av hela mitt hjärta. Middagen idag var underbar, det bjöds på biff stroganoff. Dock hade jag inte tid att äta så länge då Erik och Connor (Eriks vbror) hämtade upp mig för att åka till skolans första basketmatch. Vi vann och det var hur kul som helst. Hela skolan är där och alla står upp hela matchen, sjunger, sågar, hejar. Grym stämning, grymt folk. Efter matchen drog jag, Cami, Erik, Connor och Connors flickvän till en park och vi klättrade i träd. När Erik och hans vänner inte har något att göra i Tjeckien så klättrar dom i träd. När han sa det dog jag, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag retar honom för det ständigt och jag berättar det för alla jag träffar. Så det var en liten hedring till honom att klättra i träden. Fan vad jag skrattade ikväll, helt sjukt.

Imorn är det den första fotbollsmatchen med laget jag har snackat lite snabbt om, på torsdag är det thanksgiving och sen blackfriday på natten, på fredag ska jag golfa och till en bonfire på kvällen och på lördag ska jag in till SLC. Allt är inte hundra än men om jag får bestämma är det här resten av min vecka. Vi hoppas på det. Puss och godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0