Sent jag vet

Ledsen för ovanligt sen bloggning. Jag är ju rätt flippad så ibland blir det så. Men vet att dom flesta klagar när jag bloggar sent då det tydligen förstör eran så kallade morgon rutin. Jag säger som Johan Glans sa i någon standup grej "jag ska bättra  mig". Jal du vet vad jag surrar om. Jag är förövrigt svintrött just nu så bloggningen kanske inte är på topp.
 
Idag ställdes klockan på 7.30. Om jag skulle vara ledare för ett land skulle den första lagen jag tillsatte vara att man ej får gå upp innan klockan 10 på lördagar. Fan asså. Jag trodde jag sklle kratta lite liv och allmämnt höststäda lite på vår tomt men tydlogen var det här en kyrk grej precis som allt annat är här. Alla i vår kyrka samlas och hjälper folk som inte riktigt kan ta hand om deras trädgårdar 2 gånger om året. Så från 8-12 slet jag som ett djur. 
Efter detta åkte jag iväg med Erik och hans vbror och anmälde oss till en inomhus fotbollsturnering. Vi är typ 12 pers i laget och du spelar inomhus på konstgräs. Tror vi har en match i veckan och 8 matcher totalt. Jag är iallafall sjukt taggad för det! 
På eftermiddagen drog jag, Erik och Cami och hikade nu i senhösten. Riktigt kul var det och det är omöjligt att inte ha en underbar stund med dessa människor. Jag ska lasta upp lite bilder från denna kväll. Efter det drog vi hem till Erik med Arby's i högsta hugg. För er som inte vet så är Arby's ett snabbmastställe. Det är helt underbart. Tre grejer ska jag franchisa i Sverige när jag åker hem. Arby's, Cafe Rio och Coldstone så alla ska äta där nästa sommar. 
Jag är svinigt trött just nu och om 2 dagar väntar en veckas förhoppningsvis roligheter med utbytesstudenter. Jag ska nämligen till Las Vegas/California. Underbart! Nu ska jag sova så ni mina vänner får ha det grymt. Bloggar imorn en sista gång innan jag drar.
 
 
Underbara människor!
 
Jag vet inte med er men dessa bilder är enligt mig hur coola som helst. Som ni ser är det snö så här högt upp i bergen. Det är typ 17 grader nere i the valley som det kallas.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lite konstig fråga kanske men hur var du första dagen i skolan? Var du väldigt framåt och pratade med många? :)

2012-11-04 @ 13:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0