Tankar osv

Ligger i min säng och lyssnar på rap av olika slag. Mest Eminem som är min absolut bästa brush. Amerikanska hus är inte direkt bra isolerade. Väggarna är svintunna och pratar folk på nedervåningen kan jag höra dom från mitt rum på övervåningen. Vilket betyder att det blir svinkallt på nätterna nu när kylan är framme. Jag har börjat sova i pyjamas brallor och en tisha. Har nog inte gjort det på minst 10 år. Så tusen tack för pyjamas brallorna världens bästa mormor!

Idag var det en a day. Vilket jag var i stort behov av för att orka med skolan. Dagen gick snabbt som alltid och jag har kommit fram till att jag är katastrof på basket men en jävel på att göra crepes. Ligger lite efter i matten, okej jag ligger inte lite efter utan mycket efter så efter skolan har dagen bestått av ca 4 timmars plugg. Bland det tråkigaste jag har gjort i mitt liv. Tur att min vsyrra och hennes pojkvän var där. Med hans laptop i högsta hugg blev det streetview på google earth och visande av mina hus, skola och annat smått och gott från mitt älskade hemland Sverige.

Innan jag åkte hit både på mitt förbredelseläger i Göteborg och New York pratade dom om den berömda U-curve. Den går ut på att när du kommer till USA är allt grymt, nytt, spännande, kul och ger dig en känsla av frihet. Närmare jul kommer känslan av hemlängtan, fan vad långt det är kvar, allt blir vardag, vart är mina bästa vänner, en mamma att krama tack. I februari går det uppåt igen, slutspurten, lycka, snart hemma, jag vill inte hem, du har hittat dina vänner och plats här, språket är perfekt och allt är grymt.
Jag känner lite då och då av den här kurvan, jag börjar närma mig böjen och känner av hemlängtan lite då och då. Så fort jag inte gör nånting kommer den fram så måste försöka hålla mig sysselsatt hela tiden.
Jag har ju verkligen bästa tiden i mitt liv här och jag älskar i överlag allt här så jag vill ju verkligen inte hem. Men ibland, ibland är det så jävla jobbigt.

Jag saknar små saker som en slagg med fyran hos min madre, Jalets snarkande, Niklas konstanta klagande om diverse sömnproblem, Qgges vägran att äta onyttigheter, att hänga med ajjanammo och höra Josefs surr om konserter, Mensmells bitterhet, AnnaDs ständiga bra humör, att inte kunna ha min bästavän AnnaG i närheten inte för att vi pratade varje dag när jag var hemma men bara tanken att du är där. Fan jag saknar till och med samhällslektioner med ful Johan bara för att du Hannah är där och gör allt bättre, allt snack om finland och caliente med Henni, stressen hem från skolan med AnnaB, till och med det livsfarliga jordnötsätandet. Bålsta ni vet vad jag snackar om. Jag saknar att krama min mor, att reta henne och att gå ihop med Chrille emot henne. Att hämta mina småbrorsor från dagis och leka med dom, att prata om allt mellan himmel och jord med världens bästa far.
Jag saknar alla smådetaljer i mitt Svenska liv.

Det var inte meningen att det här inlägget skulle sluta såhär men ibland blir det så. Med tårar i ögonen säger jag godnatt.


Kommentarer
Postat av: AnnaB

Saknar dig varje dag i skolan! :( kom hem vännen ❤

2012-11-14 @ 08:48:33
Postat av: mami

Lilla älskling, saknar dig med det vet du. Men tiden går fort.... kram

2012-11-14 @ 16:52:21
Postat av: Moster

Kraaaam!

2012-11-15 @ 08:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0