Torsdag, fantasin flödar

Torsdag och livet är bra. Livet är fan jävligt bra! Vart i USA i 16 veckor nu. Så typ 4 månader. Hur sjukt är inte det? Ursäkta min franska men tiden går så in i helvete snabbt fram härborta. Julafton närmar sig och jag är både hur taggad som helst för att fira jul här i USA men samtidigt inte alls taggad på att fira julafton utan min familj för första gången i hela mitt liv. Jag kanske ska säga fira juldagen i stället för afton då man firar jul den 25e här som det flesta av er vet.

Dagen har iallafall varit riktigt bra. Skolan var inte alltför jobbig och den gick väldigt snabbt som vanligt. Det var B day idag vilket inte är positivt direkt men även dom dagarna börjar finna sin plats i mitt hjärta. Jag är nästan lite för poetisk ibland. Efter skolan åkte jag hem och läste världens bästa bok A Game of Thrones. LÄS DEN! Hade även en fotbollsmatch idag som vi förlorade tyvärr. Vi är svindåliga verkligen men vi spelar för att ha kul så det är lunch. Min vsyster Christal hade även basketmatch idag så åkte dit efter min egna match. Hon axlade ansvaret och representerade familjen bättre än jag då hon var topscorer och hennes lag även vann. Snyggt som fan. Förra året förlorade dom alla matcher. Ännu mer snyggt som fan.

Jag har lagt till två jag-vill-men-kanske-inte-vi-får-se-helt-enkelt punkter i min Bucketlist. Egentligen kanske dom inte ska vara där eftersom jag inte är säker på om jag verkligen vill göra det. De två punkterna är iallafall följande. Plugga ett år på College i California. Är verkligen inte säker men det skulle vara sjukt ballt. Lisa Ö som du alltid kallar dig själv när du kommenterar du är väl i Santa Barbara? Hur är det? Är det värt det? Är det så svinigt dyrt som alla säger? Du kan väl kommentera vad du tycker om det osv? Tack på förhand. Den andra punkten är att jag kanske vill bli lärare. Gymnasie lärare då för att vara lärare för hormonfyllda pubertets 13 åringar är alldeles för mycket fiffleri tror jag. Jag vet inte exakt vilka ämnen eller om jag ens vill det. Men tror det skulle kunna vata sjukt kul och givande. Varför jag tror det vet jag inte heller. Dessutom skrev jag ju förr på min bucketlist att jag vill jobba med nåt där jag kan resa. Som lärare reser man ju inte jätte mycket. Men man har ju otroligt mycket ledighet men å andra sidan är ju inte pengarna sjukt bra så man kanske inte har råd att resa så mycket? Jag får väl helt enkelt gifta mig rikt. Ända utvägen liksom.

Pusssssss på er för nu ska jag fortsätta min läsning innan John Blunds umgänge väntar. Han är alltid lika mysig att vara med. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0