2 månader

Imorse när jag vaknade var jag tröttare än vad jag nånsin varit tror jag. Hade jag varit hemma i sverige hade man låtsats varit sjuk och sovit hela dagen. Men inte här inte. Känner att eftersom jag redan ligger lite efter så kanske jag inte ska ligga hemma och slagga så jag bet ihop och rullade ut ur sängen. Har gått runt som en zombie hela dagen, gäspandas med halvöppna ögon. Myyyys.
Idag har jag även varit i USA i 2 månader. Nejmen vad har hänt med tiden? Det går så skrämmande fort att jag inte fattar nånting. 1/5 del av min tid här är nu avklarad. Blir typ rädd när jag säger det. Jag vill inte hem än. Får lite panik över att det går så snabbt.
 
Som sagt var skoldagen seg och jag ville inget hellre än att sova. Den gick dock hyffsat snabbt och var inte så hemskt dålig. Känner att träningsvärk kommer kännas imorgon. Weighlifting klassen är fan inte helt enkelt alltid. Kanske kan komma hem som min brush Dolphan ändå. 
På väg hem från skolan blev det ett stopp på Arby's för inköp av milkshake och roastbeef sandwich. Mitt favvoställe. Har blivit en del luncher i skolan där. 
 
Efter skolan har jag inte gjort mycket. Jag tog en kort powernap i 3 timmar efter skolan. Vaknade upp vid 7 helt lökig, förvirrad och mysig. Sömn ikväll lär ju ej hända. Efter det gick jag ner, slängde i mig lite middag och kollade vänner. Sen dess har jag bara spelat FM och lyssnat på Eminem. 
Som ni ser var denna dag ingen höjdare direkt men jävligt skön. Jag behövde det här. 
Imorn väntar skype med madre och sen på kvällen ska jag in till SLC (salt lake city) och kolla bio med Erik och Rahel (tjeckiska och schweiziska utbytestudenter). På dagen måste jag nog plugga. Får se hur det går. 
 
Om ni känner att min blogg inte ger er den läsglädje ni letar efter kan ni kolla in bloggarna på den här sidan. http://www.utbytesstudent.se/bloggar. Jag tror dock att om ni inte hittar er njutning här från min blogg så får ni leta länge och förmodlogen förgäves. Men det kan ju vara bra att läsa nåt sämre för ett uppskatta min blogg mer. Ja jag är ödmjuk, VAD?
 
Idag är det 1 månad tills jag drar från Utah ner till Las Vegas och Los Angeles i en vecka. Oj vad jag längtar! helt sjukt. Nu ska jag nog slagga om jag kan. Jag kan inte bestämma mig om jag är trött eller inte. Oavsett ser jag framemot denna helg då det verkar som att jag kommer vara upptagen hela helgen. Vi hoppas på det! 
En bild på mig och mina bästa vänner sista dagen i Sverige. 2 månader sen nu och oj vad tiden flyger fram. Bara 8 månader kvar tills vi kan mysa som bara vi i ajj*nammo kan. Puss på't.

Kommentarer
Postat av: Mellzor

Kul att mensmell får va me :(

2012-10-05 @ 16:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0