Awkward

Ett ord sammanfattar denna dag. Awkward. För er med lite sämre engelska så vet jag inte riktigt vad det betyder på svenska. Google translate ger mig ordet obekväm. Men det stämmer kanske inte helt till hundra. Aja tänkte först berätta om min dag och sedan gå över till varför denna dag var awkward.

Vaknade imorse tröttare än aldrig förr. Tvingade mig upp ur sängen för att sedan dra till skolan. Vart en rätt bra skoldag. Inte gjort speciellt mycket då det var a day, vilket var skönt. Skrattat och myst hela dagen.
Efter skolan åkte jag och min vsyrra hem. Jag gick upp och la mig och sov i ca 2 timmar. I panik vaknar jag upp av att min vsyrra ringer mig. Hon är utanför med en vän och dom ska hämta upp mig. Först fattar jag ingenting och är helt borta men efter några minuter vaknar jag till. Vi åkte snabbt hem till vännen för att käka middag. Hon hade en utbytesstudent från Sverige förra året så hon förstår lite vad jag går igenom. Efter den snabba middagen blev det att slänga sig i bilen för att åka till tjej skollagets volleyball match. Det var Senior Night. Vilket betyder att det är den sista hemma matchen. Alltså den sista hemma matchen seniorsen spelar någonsin för deras high school. Det är en rätt stor grej här och väldigt många från skolan var där. Riktigt kul. När jag kom hem har jag försökt att plugga men fastnat för en ny serie Last Resort. Det är ett måste för alla militär älskare därute. Bra jävla leveration. Skulle vara typiskt mig att sluta kolla på Revenge nu mitt i sänong 1. Det kommer dock inte hända.

Nu till varför denna dag har varit awkward. Jag har ju som sagt seminary som sista lektion. Det är en lektion för mormoner egentligen där dom lär sig mer om bibeln/the book of mormon. Det går även ut på att dom ska "feel the spirit". Jag kan förstå för er att lektionen låter väldigt tråkig. Men det är den absolut inte. Klassen är full av sköna seniors och vi sitter bara och snackar skit varje lektion.
Iallafall mitt under lektionen klampar vår lärares fru in. Hon ber snällt Brother Sackett (lärarens namn) att lämna klassrummet. Hon börjar med att berätta att B. Sackett mår jätte dåligt över 7 period vilket är vår lektion. Han kommer hem gråtandes och kan inte förstå hur han ska hjälpa oss. Han ber och ber för oss. Klassrummet delas upp i två delar. 1 dom populära som inte riktigt bryr sig, vafan vi vill prata och ha kul 2. Dom blyga mindre utåtgående som inte vågar säga vad dom tycker. En het diskussion byggs upp. Och det slutar med att folk börjar gråta, personliga saker delas, folk blir arga osv osv. DET VAR DET SJUKASTE JAG HAR VARIT MED OM. Jag har aldrig känt mig så awkward i hela mitt liv. Dom flesta i klassrummet ville inget hellre än att försvinna.

Alla i klassen bestämde sig för att skolka nästa lektion bara för att visa att det inte är okej att ta in sin jävla fru i stället för att prata om det själv. VAD ÄR DET FÖR FIFFEL?
När vi kommer hem från skolan delar vi allt detta med min vmamma. Och min vsyster frågar om det är okej om hon och jag kan skolka. Jag som är en erfaren skolkare (haha otroligt fult sagt) vet att det ibland är bättre att be om förlåtelse än att be om lov. Men inte min vsyrra inte. Ännu en het disskusion bryter ut och i mitten av denna sitter jag. Till vad en början var en disskusion blir till ett bråk och återigen där sitter jag och vet inte vad jag ska göra, gå iväg eller säga något. Det slutar med att jag förstenad sitter där med mobilen och flow free (mitt nya favoritspel) i högsta hugg. Som ni märker var det här en mycket underlig dag och jag kände mig lite out of place.

Seminary kommer jag definitivt inte ha nästa termin då allt det här religions fifflet börjar bli för mycket. Aja nu ska jag sova och ni har väl precis vaknat. Jag har två prov imorn som jag inte har pluggat till, önska mig lycka till. Godnatt på er iallafall.


Kommentarer
Postat av: Anonym

min kompis visade mig din blogg och sen dess läser jag den dagligen. keep up the good work, boy! :)

2012-10-24 @ 16:02:27
Postat av: Manno

Awkward = obekväm. Känns som en klockren översättning när man läser hur lärarens fru dundrar in i klassrummet!!! Jag skulle känt mig ruskigt obekväm i alla fall. ;-)

2012-10-26 @ 10:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0