Betydelselöst

Att det är fredag imorn är väl det enda riktigt bra med denna dag. Annars var den rätt betydelselös. Tanken var Ikea men det sket sig. Kan ju ändå dra dagen rätt snabbt.

Vaknade 07.28 imorse, vi åker hemifrån varje morgon ca 7.30. Paniken sprider sig i min ännu inte vakna hjärna och jag är klar på 3 minuter. Rätt godkänt ändå. Sovandes överlever jag skoldagen genom att jag ansträngde mig så lite som möjligt. Var rätt osocial kan man kanske säga. Aja man får väl ha sånna dagar också?

Efter skolan blev det slagg. Alla hade tusen grejer att göra så jag var ensam hemma hela kvällen. Har gått runt som en zombie hela dagen verkligen. Skön kontrast från igår. Samlade energi för att fixa en äggmacka med kaviar iallafall. FM och Vänner har varit mina sysselsätningar.

Nu ligger jag i sängen och kollar konspirations teorier på youtube och är rätt taggad för imorn. Börjar 8.40 så får sova ut lite iallafall. Alla lektioner är dessutom superkorta + att det är a day! Blir nog även Ikea imorn, hoppas, hoppas.
Nu blire sömn. Puss på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0