En mellan dag

Jag skulle kalla den här dagen en mellandag. Varför detta namn är så passande är för att igår var det en bra dag, idag var det en helt okej dag och sen kommer dagarna här framöver även bli bra dagar. Nu kanske ni tänker "men hur kan han veta det? De dagarna har ju inte varit än." Men grejen är att jag har planer onsdag, torsdag och fredag + att det är a day imorn, halvdag på torsdag (slutar 12) och så är jag ledig på fredag. Så med all säkerhet kommer de här dagarna blir grymma. Om de inte blir grymma nu så går jag väl i graven eller nåt. Tyckte att gravmetaforen var passande såhär på halloween.
 
Idag var det b day och jag vaknade upp pissigt trött. På matten hade vi end of semester exam. En semester är samma sak som en termin men eftersom jag har den lektionen varje dag så går vi dubbelt så fort fram. Provet var multiple choice. Fiffleri. Jag tror att jag vet svaret på alla frågor förutom en och med en kvalificerade gissning på det sista talet kanske jag kan kamma hem alla rätt. Vi hoppas på det. Efter det flöt dagen på och allt är vardag nu. Inget speciellt eller nämnvärt skedde under resten av dagen. Idag var det mellan klockan 2 och 6 gratis Doritos Locos Tacos på Taco Bell så självklart drog typ hela skolan dit och tog en varsin. Mumsigt värre. När jag kom hem blev det slagg i någon timma och sedan väntade lite plugg. Till middag idag stod Enchiladas på menyn så jag har idag varit en renodlad mexikanare. 
På kvällen har jag kollat in youtube klipp på Rebel Wilson. Det är en skådis som är min nya favorit. Hon spelar den tjocka rumskamraten i Bridesmaids och har lite sånna små roller. Men fastnade för henne på riktigt när jag har kollat när hon har gästat massa talkshower. Underbart rolig är hon.
 
Nu väntar slagg och tagg för imorgon. Kommer ej berätta vad jag har planerat så nu har ni något att se fram emot. Lämnar en mindre cliffhanger åt er. Med Mumford & Sons i öronen säger jag nu godnatt/godmorgon. Tidssklinnad ni vet. Hareeeeeee.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0