Friday I'm in love

It's friday, friday gotta get down on friday. Rebecca Black och The Cure beskriver denna dag bra i deras två låtar jag precis citerade i rubriken och inledningen. Varit en grym dag faktiskt. Vart både chill/mysig och full av skratt. Friday I'm in love helt enkelt.

Jag hade alltså ingen skola idag, det var typ studiedag skulle man kunna säga.
Dagen började bra med skype med madre, cribe, min syster Johanna (vi bestämde att Johanna är min favoritsyster. Om du vill jobba upp dig Josefin så får du steppa upp ditt game och svara på mitt fb medelande) och så var även min systers vän Amalia med på ett hörn. Efter skypesamtalet gick jag ner och käkade frulle och njöt framför vänner. Bra start på dagen.
Under dagen hände egentligen inget speciellt. Jag var ensam hemma större delen. Så FM, lite plugg, städa rummet och sova stod på schemat. Lugn dag alltså. Förövrigt, efter min andra säsong i allsvenskan så kammade jag hem hela skiten. Så kval till CL väntar nu nästa säsong. Vinst är det ända som räknas.

Runt 5 drog jag och Erik in till SLC (i framtiden ska ni veta att SLC är Salt Lake City). Där väntade Rahel och vi hade bestämt att kolla bio. Vi såg The house at the end of the street. Det är en skräck men en även en riktigt, riktigt bra film. Som vanligt var mitt fokus på filmen begränsad bakom min tjocktröja. Jag är ju världens räddaste människa när det kommer till skräckfilmer. Men filmen var grym och svinläskig (mina mått mätt). Jag hoppas att alla kollar på den. Bio i usa är inte som hemma direkt tänkte dra de största skillnaderna.

• Du får refill på popcorn och dricka, återigen påfyllning på popcorn. Hur sjukt är inte det?
• Dom har pizza hut express, vilket är att du kan lasta med dig en pizza slice eller två in på bion.
• Alla stolar kan du luta bakåt. Mysmode on.
• Bion kostar 7 dollar, alltså typ 50 kr. (Dom har även 1-dollar movies, på vissa biografer så kostar bion 7 kr(!) du får dock vänta ca 3 månader efter bion har premiär).

Erik och jag åkte hem till mig efter och spelade lite biljard och pingis. Har jag nämnt att jag har ett biljardbord och ett pingisbord i källaren? Rätt coolt faktiskt. Sverige vann över Tjeckien förövrigt.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar lite oväntat på The Killers, det var ett bra tag sen. Fick reda idag att sångaren är mormon. Liten cool anekdot tycker jag.
Ska nog spela fm i någon timma innan sömn väntar. Hejdå världens bästa läsare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0