Jag är sjuk

Bajsbajsbajs. Hatar att vara sjuk. Har som sagt ont i halsen, ont i huvudet och idag kände febern för att ansluta sig till festen.

Idag har jag inte gjort mycket alls som ni säkert förstår och om ni inte förstår det så tänk till. Imorse skypade jag med en massa folk på samma gång. Tanken var att skypa med min syster Johanna men det visade sig vara en massa folk hemma hos min mor. Vi kollade även när Felix Baumgartner (stavning?) hoppade. Fy fan vad sjukt. Skrämmande ballt. Såg att han twittrade efter hans hopp. "I just jumped out of space. What the fuck did you do with your day?" Kaxig kille, du ser mamma man behöver inte vara ödmjuk. Mina nyaste brush har han blivit.

Typ två dagar innan jag kom hit till Utah hade en av mina äldre värdsystrar precis fött en liten pojke. Idag var det hans blessing. I den mormonska kyrkan så döps man inte förr än man är typ 9 år och du går även ner i vattnet med hela kroppen inte som vi gör med en liten skvätt på huvudet. Så för att "skydda" barnet tills han/hon döps så får du en blessing. Pappan, biskopen och några nära, oftast pappans bror, barnets farfar, morfar, nära vänner osv (bara män) står i en ring och håller barnet på huvudet och ber för att barnet ska ha ett bra liv, hålla sig på rätt väg, vara frisk osv. Rätt coolt ändå och väldigt annorlunda.
Jag slet mig alltså upp ur sängen för att åka och se det. Efter det var det egentligen middag hemma hos mamman till barnet, min vsyster alltså. Jag följde inte med på det då jag som sagt inte känner mig helt hundra.

Har legat och sovit av och till hela dagen och jag är fortfarande skrämmande trött. Imorn är det skola och jag har ett sjukt stort prov och även en inlämning. Jag har pluggat och gjort inlämningen hela kvällen vilket har tagit alla mina krafter. Vet inte hur det blir med skola imorn men känner att jag måste dit och göra provet. Vi får se imorn hur jag känner mig.
Vi är lediga torsdag och fredag och även nästa måndag så det är en kort vecka iallafall.

Vi kanske ska åka till Lake Powell över långhelgen. Vilket skulle vara skrämmande roligt om jag har orken. Det är ännu ett argument till att vila imorn. Jag känner att jag vill åka med om min vsyster åker med för om inte hon åker med är det bara jag och massa gamlingar, hehe. Vi får se, måste bestämma mig imorn så.

Just nu ligger jag i sängen redo för sömn och hoppas att jag mår bättre när jag vaknar upp. Jag har lovat gud att jag ska tro på honom om han gör mig frisk tills helgen (haha tror han ja). Hoppas jag kan lura grabben. Avslutar med att citera världens bästa mormor. Sov gott och vakna torrt!


Kommentarer
Postat av: Farmor

Krya på dig, skickar några friska tankar. Kram

2012-10-15 @ 09:21:30
Postat av: Anonym

GUD VILKEN BRA BLOGG DU HAR! :)

2012-10-15 @ 12:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0