Lat lördag

Igår frågade jag om ni ville att jag skulle blogga trots att inget direkt har hänt och de som svarade ville det så klaga ej nu.

Imorse vaknade jag upp med halsont. Trodde att det skulle gå över under dagen men så är inte fallet. Jäveln håller sig kvar. Igår under fotbollsmatchen spöregnade det så jag tror att det är orsaken till min ej hundraprocentigt fungerande hals just nu. Dessutom har jag haft ont i huvudet och vart allmänst helt slut i kroppen. Fan vill absolut inte bli sjuk.
Iallafall idag har ej gjort mycket som rubriken tyder på. Vaknade upp runt elva och drog ner för att käka frukost då jag möts av massa skrikande ungar. Mina vpäron skulle tydligen vara barnvakter idag och mitt huvud protesterade direkt. Dom var på väg ut för att käka lurre då jag va hungrig passade det mig också. Huvudet protesterade återigen men magens hunger vann denna kamp. Det blev hamburgare på Arctic Circle. Mums fillibabba, det är så donken men godare.

När vi kom hem la jag mig i soffan i mina allra mysigaste kläder och kollade när BYU mötte Oregon State. College football alltså, BYU är laget jag såg för några veckor sedan. Dom förlorade dock inte för att en sovandes Jesper brydde sig men iallafall. Snarkade tydligen så min vsyrra tvingade upp mig i mitt rum, vilken jävla stil. Inte för att jag brydde mig, sover ändå bättre i sängen så.

Kvällen har bestått av nekande till sms om att hitt på nåt (orken har ej varit här), youtube kollande och ABC tittande. ABC är en tv kanal här och eftersom jag är i USA kan jag kolla på typ alla serier som går på tv här gratis i hd kvalle direkt från kanalernas hemsidor. Så Modern Family, Nashville och The middle har jag njutit av. Dock blev sängliggandet lite segt, ni kommer få en eller jag kanske ska säga flera bilder på hur tråkigt jag hade. På youtube hittade jag en riktigt skön tjej idag. Förstår inte hur jag kan ha missat henne men ändå. Cher Lloyd heter hon iallafall och kom 4a i X Factor 2010. Riktig brush måste jag säga.

Nu ligger jag alltså helt sliten och seg med Cher i öronen, inte den gamla Cher alltså. Imorn väntar förhoppningsvis skype med min syster Johanna men inte Josefin för hon vet inte vad kommunikation är. Att hon bor i Spanien har helt klart ändrat henne. Skämt åsido kanske du iallafall kan svara på din bror.
Det kanske även blir skype med mina bålstavänner. Vi får helt enkelt se. Godnatt på er.


Kommentarer
Postat av: Mami

Krya på dig, killen. Kram

2012-10-14 @ 10:26:49
Postat av: Ida

stört lik johanna på sista bilden!

2012-10-15 @ 16:00:17
URL: http://noobeseplease.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0