Lörredarre assss

Lördagar brukar alltid börja rätt halvsegt och sedan köra på en helomvändning och bli väldigt bra. Även denna lördag var exakt precis så. Gillar dock det. Det är ju sjukt skönt att bara göra precis ingenting alls, det tycker iallafall jag.
 
Imorse när jag vaknade upp ställde jag mig själv frågan, vad kan förgylla min morgon? Skype med min mor och min låtstas padre var svaret. Så jag drog iväg ett sms och cirka 10 minuter senare satt vi där. På helt olika sidor av jorden och pratade som att allt var normalt. Skype är helt underbart ibland. 
Efter skypesamtalet gjorde jag inprincip ingenting. Käkade lite frulle och kollade Revenge. Idag var det amerikas motsvarighet till högskoleprovet här så typ alla jag känner här gjorde det. Hörde även att det svenska högskoleprovet var idag. Hoppas det gick bra för alla er som tog det. 
Idag laddade jag även ner demot till FM 13. Jag var helt ovetandes om att det ens fanns. Helt underbart är det och AIK är ej dåliga! Celso Borges är min brush så det lastades ett tag och det ska även lastas efter mitt lilla blogginlägg är klart. Under veckan släpps även den riktiga varianten. Riktigt snyggt! När jag runt 5 går ner för leta upp en banan eller liknande säger min värdmamma till mig att dom ska på en halloween grej i kyrkan och frågar om jag vill följa med. Jag säger självklart ja. Jag visste att det var trunk and treat som det heter jag visste dock inte att man skulle vara utklädd. I panik hittar jag en svarthårig, krullig peruk och tänker på en människa och endast en människa. Magnus min brush Uggla. Jag googlar fram en bild och klär mig inprincip likadant, nöjd som fan blev jag! trunk and treat är iallfall som trick or treat bara att du gör det från the trunk även känt som bakluckan. Så barnen går runt och får godis från alla bakluckor på en parkeringsplats. Även jag lyckades roffa åt mig en och annan godbit.
 
Efter detta drog jag iväg och kollade bio med Erik och hans värdfamilj. Inte hela utan endast den manliga sidan. Mycket testosteron alltså. Vi drog till the dollar movie. Bion kostar alltså 1 dollar. Vilket för er ovetandes är 7 kronor. Billigaste jag någonsin har varit med om. Vi såg den nya spiderman filmen, eller nya och nya men den nyaste iallfall. Jag hade inte sett den och den överträffade alla mina förväntningar. Andrew Garfield som spelar Peter Parker/Spiderman är min absolut nyaste brush och hans skådespel var det bästa jag sett på länge. Tyckte han var okej i Social Network men nu ska grabben ha en Oscar. Kanske inte riktigt men han var bra, jävligt bra. 
 
Efter detta åkte Jag, Erik och Connor (Eriks vbror) hem till mig och körde lite biljard. Jag vann helt förvånansvärt. Jag låg under stort men vända a la bragden i Berlin. Så det här är väl från och med nu bragden i min källare. Nu väntar lite fm sen sömn. Puss på er mina turtuduvor. Jag har absolut ingen aning varför jag precis skrev turtuduvor men nu får det vara så.
 
            Jesper Airas <---------------------------------------------------------------------------> Magnus Uggla
 
Min nyaste drog. FM 13, tack som fan!

Kommentarer
Postat av: johanna

Haha!! Bra påhitt med Uggla! Han är med i så mycket bättre den här hösten :)

2012-10-29 @ 07:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0