Lycka kallas det

Heippa hej. Egentligen betyder heippa hejdå på finska men flippad som jag är så bryr jag mig inte. Sitter just nu i mina mysigaste kläder och lyssnar på Swedish House Mafia och känner mig allmänt brush. Är lite halvglad att denna dag är över. Inte för att den överhuvudtaget har varit dålig utan för att det snart äntligen är helg. Lycka kallas det.
 
Idag vaknade jag upp och direkt kände jag att detta kommer bli en bra dag. Jag var inte överdrivet trött, jag mådde bara bra liksom. Jag vaknade alltså på rätt sida av sängen. Matte klassen imorse gick helt okej och fick reda på att vi har vårt prov på måndag och inte imorn, återigen lycka kallas det. Vi bowlade idag på sport skills klassen och vad hände där tror ni? Jag Jesper Airas är normalt ingen jätte bowlare men idag drar jag in en 138. Personligt rekord med stor marginal. Vet inte vad jag har fått förut men knappt över 120. Bildbevis kommer. 
På foods klassen idag lagade vi americano frukosto. Vilket betyder ägg, bacon, korv, muffins och pannkakor. Last kallas det, även lycka. Jag hade självklart med mig kalles kaviar till mina ägg, jag är väl svensk? Amerikanarna tyckte väl inte jätte mycket om det. Men deras miner var klart skrattvänliga från min sida. Seminary gick även snabbt. Vi valde att inte skolka trots att halva klassen körde på det. Kollektiv skolkning är nåt man borde köra oftare med. 
 
När jag kom hem har jag suttit och pluggat med min vsyrra i sisådär 5 timmar. Hon har USAs motsvarighet till högskoleprovet på lördag och jag har bara massa fiffel som måste in. Dock har vi väl kanske inte hård pluggat i 5 timmar men av och till har vi halvdant fått saker gjorda. Jag till exempel har hunnit med att skriva deffinitioner till 50 ord till min U.S History, gjort en matte läxa och gjort en U.S Government läxa. Ändå helt okej. Och det mesta jag har pluggat sen jag kom hit. Stolt kallas det denna gången, lycka kan du nog kalla det också.
 
Snart blir det sömn för såhär 00:20 på kvällen är jag ej jättepigg. Såg att ni hade fått snö idag och det har även vi fått. Coolt ändå. Förra helgen åkte jag wakeboard och grejer och nu vill man knappt gå ut. Ändå har jag inte lämnat Utah. USA är bra stort ändå. Lastar in lite bilder innan det är slut för denna gången. Heippa.
 
Imorse när jag vaknade var det snö precis överallt. Det här är utsikten utanför skolan efter att jag har slutat. Godkänt va? Runt middagstid haglade och regnade det som aldrig förr och höll på så i cirka 2 timmar tills det blev molnfritt. Vädret växlar konstant här och du vet aldrig hur du ska klä dig.
 
Här är den, bästa omgången i mitt liv. Morfar jag går i dina fotspår. Vill bara tillägga att Christian körde inte seriöst. Det var mycket blunda och köra, gå för snabbhet (dom visar hur snabbt du kastar här), skruva klotet, mellan benen osv osv. Han är iallafall hur skön som helst och varje gång du ser honom är det folk som skrattar runt honom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0