Mirakel på mirakel

Idag inträffade något otroligt stort. När jag vaknade upp imorse var febern helt borta, halsen var inte perfekt men inte långt ifrån och jag kände mig pigg. Först miraklet i Berlin och sen Miraklet i Salt Lake City. Två mirakel på två dagar, Sverige levererar.

Idag blev det alltså skola. Skoldagen gick precis som alla andra skoldagar otroligt snabbt. Låg oväntat nog inte efter alls. Missade ett US Government prov i måndags men det hann jag göra på lunchrasten. Och allt annat var bra. Valde alltså två otroligt bra dagar att missa skolan på.

Efter skolan åkte jag och min vsyster snabbt förbi donken då jag inte hann äta någon lunch. Gotteligott. När vi kom hem bestämde vi oss för att överraska min vmor med att städa huset. Efter vad som kändes som en evighet men förmodligen max var en och en halvtimma kollade jag ett revenge avsnitt. Melinda och AnnaD jag är på säsong 1, avsnitt 9. Så ligger lite efter men jag är på god väg. Började kolla i förrigår så.
Det blev en snabb middag och sedan hämtade en kompis upp mig, tjejen jag var på Ikea med förrut. Vi åkte för att se den sista fotbollsmatchen för säsongen. Förmodligen även den sista high school fotbollsmatchen för mig under mitt år. Jag snackar alltså amerikansk fotboll. Den här matchen var utan tvekan den roligaste jag varit på. Eftersom jag har varit antisocial den senaste tiden och bara sovit. Behövde jag både prata och skratta av mig. Tror att alla hörde mitt välkända skratt. Good times, good times.

Efter matchen blev det hot chocolate inköp på 7/11 innan vi åkte hem till Cami. Detta skedde i sällskap med min tjeckiske vän Erik och några tjejkompisar. Jag och Erik har märkt att det är tusen gånger lättare att få tjejkompisar här. Dom är mer öppna och intresserade medans killarna är generellt omogna och måste vara "coola" hela tiden. Nu säger jag inte att alla är så men helt klarre vissa.

Jag blev tillfrågad av en grabb som spelar fotboll om jag vill träna med hans lag på måndag. Det är ett klubblag med nästan bara folk från vår skola. Så det skulle vara jävligt kul. Dock så är det en träff med alla utbytestudenter som ska till California på måndag också. Tvek om jag hinner båda så fotbollen får nog vänta en vecka. Det är 18 dagar tills resan alltså mindre än 3 veckor, tagggg.

Nu ligger jag i sängen med en enda uppgift. Hålla ögonen öppna. Dock så har jag inte packat än, åker ju till Lake Powell om 4 timmar. Slagg hela bilresan lär det bli. Ska nog försöka packa lite snabbt så hejdå på er så länge. Saknar er ska ni veta, puss. Imorn har jag varit här i 1/4 av min tid. Skrämmande.. Hörs på söndag.


Kommentarer
Postat av: Lisa, Johannas kompis

Har du vägarna förbi Santa Barbara så är det mer än välkommen att hälsa på!!

2012-10-18 @ 09:37:43
Postat av: Lisa

Du*

2012-10-18 @ 09:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0