Mysmåndag

Jag sitter här i min säng efter en grym måndag och mår allmänt hur bra som helst. När det är en a day på en måndag så kan man verkligen inte ha söndagsångest och måndagarna blir absolut inget helvete som hemma i Sverige. Vet inte om jag har sagt det förut men måndagar är för mormonerna family night då man gör någonting med familjen. Även det är ett plus för min familj är hur bra som helst.
 
Dagen började med att jag vaknade upp och var inte alltför trött trots att jag sov cirka 4 timmar den natten. Vaknade  hela tiden och det gick liksom inte att sova längre än en timma. Piss och pannkaka helt enkelt. Skoldagen gick iallafall snabbt precis som alla andra. Imorn ar jag ett matte prov som jag precis kom på och jag kan inte ett piss. Varför har jag inte pluggat för? Aja vi hoppas på att det är enkelt.. Vi bowlade sedan på sport skills klassen och idag bowlade jag 135. Ynka 3 poäng sämre än i torsdags. Vad är det med mig just nu? Det finns inget mer värt att berätta från denna dag så jag övergår till vad som hände efter skolan.
 
När jag kom hem hade brist på sömn från natten innan börjat påverka mitt sinne och kropp därför blev sängen nästa mål och där väntade en två timmars lång powernap. Piggare än aldrig förr går jag ner och chittchattar med min vfamilj ett tag innan Pizza väntade till middag. Efter en utsökt måltid komer hela min stora familj över och pumpkin carving står på schemat. Har vi någonsin gjort det förut? Har vi gått bus eller godis? Jag kan inte komma på en enda gång iallafall så lämna en kommentar madre/padre eller någon som vet om det är något jag sysselsatte mig själv med som liten. Min pumpa blev iallafall hur bra som helst och jag är sjukt nöjd. Efter detta blev klockan 10 och då har jag kollat bilder på facebook och fick även lite hemlängtan. En positiv sak är att det bara kommer fram när jag gör idiotiska saker som att ta en nostalgi tripp. Ett av mina sämre beslut. Tänkte lasta in lite bilder sen slagga. Notera att ingen av pumporna är gjorda med någonsorts mall. Önska mig lycka till imorgon för det kommer jag absolut behöva. Puss.
 
 
 
Här är den. Min brush. Jag är hur nöjd som helst över min första någonsin. Tanken var inte att göra en katt från början men eftet några misstag så fick jag ändra planen och vända på steken från katastrof till mirakel.
 
 
Ni får även en video som min vmor filmade så ni får en liten bild över hur alla ser ut osv.

Kommentarer
Postat av: mami

Fina pumpor!!
Skar ut Pumpor det gjorde vi flera år när ni var mindre.... du kanske tyckte det var så tråkigt att du förträngt det :) men nu gör du ju fina ialla fall. kram

2012-10-30 @ 17:32:05
Postat av: Josefin

Hahaha, det är ju folk överallt! :D Sjukt fina pumpor! Älskar Halloween i USA :D

2012-11-04 @ 19:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0