Mysmåndag

Jag ligger i min säng utan musik i öronen för ovanlighetens skull. Känner att just nu är tystnaden och ljudet från mina andetag tillräckligt. Lite poetiskt sådära.

Imorse vaknade jag upp runt 9 kanske. Rätt snabbt därefter blev det skypande med min syster Johanna och far Esko. Det var kul att få dela Lake Powell upplevelser och andra diverse saker.
Jag var alltså ledig idag också. Under dagen har jag betalat min California resa. Det var lite struligt men med hjälp av min käre vmor och en ovanligt snygg bank kvinna så löste sig allt korrekt. Vill bara tillägga att hon var ca 20-25. Så ni inte får någon konstig bild av henne eller mig.
Efter det klippte min vmor mitt hår. Hon är en frisör och vi har en frisörsalong i hemmet. Riktigt snyggt. Får gratis klippningar när jag vill. Jag lyckades även hinna med några Revenge avsnitt. För er som gillar drama, intriger och en riktigt bra handling. Kolla in den serien. Dock är skådespelet lite halvtaskigt då och då. Ni som har kommit lite mindre än halvvägs in på den första säsongen borde veta vad jag snackar om. Och om ni inte vet så heter grabben Tyler. Du min vän måste jobba på dina ansiktsuttryck.

På kvällen var det utbytesstudent träff. Då jag träffade människor från Kina, Vietnam, Tjeckien, Ungern, Spanien och Brasilien. Helt internationellt som ni märker. Tjejen från Spaniens mamma var svensk så jag kunde dessutom klämma in lite svenskatalande under denna kväll. Aldrig fel. Vi åt middag hos våran Local Coordinator och socialiserade oss.

När jag kom hem blev det att se slutet på den sista President debatten och sen väntade ännu mer Revenge. Har även precis avslutat ett avsnitt Nashville i sängen. Bra jävla skit! Vill avsluta detta blogginlägg med att säga att jag mår så jävla bra just nu. Älskar mitt liv och nästan allt som har med det att göra. Som jag har sagt otaliga gånger förrut, jag är så sjukt glad och stolt över mig själv att jag faktiskt tog beslutet att åka hit. Dock saknar jag mina vänner väldigt mycket ibland. Om ni hade varit här hade detta varit det närmaste perfekt man kan komma. Älskar alla er där hemma, snart ses vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0