Onssag, har ni sett en tråkigare rubrik?

Då sitter jag här igen i sängen med datan i knät och Mac Miller i öronen. Sitter och halvsjunger och njuter lite halvt efter en bra dag. Jag gillar onsdagar för då är det early day, hela skolan slutar 2 i stället för 12.30. En halvtimma kanske inte låter som speciellt mycket eller en anledning att bli glad. Men mentalt är den där halvtimman helt underbar. Som ni även kan se är det en skillnad på bloggen. Min fina vän Melinda har fixat headern. För er som inte vet vad en header är så är det bilderna högst upp på bloggen. Så återigen tack för det Mellsi. 
 
Dagen då. Skolan var riktigt bra. A day och early day kan ej gå fel. Allt är egentligen vardag nu men det är en bra vardag. Lunch idag blev på donken. Det är så sjukt mycket billigare här en hemma. Alla här har ju körkort och alla älskar bilar verkar det som. Eftersom jag inte är det största bilfanet direkt sitter jag mest tyst och kanske slänger in en opassande kommentar om fast and the furious när bilsnacket startas. Känner mig typ som mina vänner Qgglas och Pub när jag och Jal spelar FM runt dom. Oskar, den kommentaren var inte alls inspirerad från filmen. 
På sport skillsen klassen var det frisbee golf som stog på schemat. Det har man ju inte kört på cirka 34 år. Dock vann jag i min grupp av tre tappra spelare, jag måste vara en naturlig talang helt enkelt. 
 
Efter skolan stannade vi på Smith's (en mataffär) för att köpa Swedish Fish. Vilket är ett jätte populärt godis här. Det inhandlades både för att jag aldrig har ätit det och för att det behövdes till mitt Fall Ball svar. Gott är det dock. Så för att svara på Fall Ball (det är nästa skoldans och det är girls choice vilket betyder at tjejerna frågar och betalar allting, SCORE!) förfrågan så skrev jag på ett blått stort papper. I'm the "Swedish''' fish in the sea, Thanks for picking me! Och bredvid pappret la jag en påse swedish fish. Meningen bakom "I'm the Swedish Fish in the sea" är två saker. Ett, Jag är svensk, oväntat va? Det andra är att om du säger meningen snabbt låter det nästan som "I'm the sweetest fish in the sea, därför är swedish skrivet med situations tecken. Dubbla budskap jobbas alltså. Jag tyckte att det var en rolig och originell idé och det gjorde även Lauren tjejen som frågade mig. Bild kommer såklart så håll ut. 
 
Det är parent teacher week i skolan vilket är att lärarna stannar kvar efter skolan så kan föräldrarna gå dit och prata om deras barn om hur det går för dem i skolan. Kan liknas med utvecklingsamtal, dock så måste du prata med varje enskild lärare. Oerhört oeffektivt. Så bild på mina betyg kommer också. Jag har B- i Algebra 2 trots att jag fått A på alla prov. Jag har 6 läxor jag inte lämnat in. Hehehe. Är man lat så är man men kan inte säga att min vmamma var överlycklig över det direkt. Så jag gjorde två av dom lite snabbt. Känner att det inte är värt att döda mig själv med plugg när det ändå inte spelar någon roll. Kan ju inte göra något med dom här betygen så. 
 
Idag var det även första debatten mellan Barack Obama och Mitt Romney. Så jag satt bänkad framför det i två timmar med familjen. Lite svår engelska då och då men förstog nog det viktigaste och sammanhanget, Det amerikanska valet är fan coolt ändå. Sjukt annorlunda och intressant. Så väntar med spänning tills den nya presidenten blir vald. Får se hur stämmningen kommer vara här i huset och samhället om Obama vinner. 
 
Ska slänga in bilderna och sedan slagga. Är så sjukt trött just nu. Imorn är det b day och kan inte säga att jag är jätte motiverad att gå till skolan. Eftersom att lärarna måste stanna kvar efter skolan den här veckan så får dom ledigt på fredag. Så en fråga till er, vad händer om lärarna är lediga? Det var en retorisk fråga så svaret kommer här. Joo eleverna är också lediga vilket betyder att det bara är att bita ihop sista dagen inför helgen. Hejdå på er. 
 
Påsen uppe till höger är alltså godiset, Swedish Fish.
 
Jag är rätt nöjd med tanke på att jag typ aldrig pluggar här och bara wingar allting. Lever lite ni vet.

Kommentarer
Postat av: mami

Fin bloggen blev!! Nu kommer en mamma kommentar; om det är så enkelt att få A så är det väl bara att göra dina läxor. Känns skönt att vmamman har tagit lite av min roll, hälsa henne så mycket. Älskar dig!

2012-10-04 @ 08:29:44
Postat av: Farmor

Jag håller med din mamma, du åkte inte enbart och lata dig eller?var det inte ta eget ansvar, tyckte nån argumenterare här hemma??? Kramar

2012-10-04 @ 10:40:57
Postat av: mami

Tack farmor Raili!!!kram till dig

2012-10-05 @ 08:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0