Seg dag

Dagen kanske inte har varit den mest innehållsrika. Den har varit helt okej helt enkelt. Så detta blogginlägg kommer förmodligen inte bli det bästa ni läst men det får ni leva med. Kommer dock svara på dom otroligt många frågor jag har fått. Så ett tråkigt inlägg kommer alltså förgyllas med vad som i bloggvärlden kallas frågestund (kolla vad man snappar upp genom att läsa andra utbytesstudenters bloggar). Alla tjejer håller på med sånt så man måste ju hänga med i bloggtrenderna, jag är ju trots allt en rutinerad bloggare så. 
 
Skolan idag var för första gången lite seg. Det var b day och jag var så skrämmande trött. Dock så fick jag a på mitt quiz i us governement idag. Utan att plugga. Antingen är skolan sjukt enkel här eller så har jag från ingenstans blivit svinsmart över sommaren. Jag röstar självklart på alternativ 2 och ger självförtroendet en liten boost. Förutom den höjdpunkten så var väl det typ allt. Juste en kompis från skolan som även går i min kyrka har typ 2 i handikapp i golf och vill utmana mig. Om jag vinner kommer han skjutsa mig varsomhelst närsomhelst under hela mitt år. En personlig taxi låter inte helt fel så det är ju värt ett försök? Så någon som känner för att ge mig lite snabba tips så att jag kanske kan chocka och vinna? En klubba och boll, typ som innebandy. Hur svårt kan det vara egentligen?
 
Efter skolan åkte jag hem och tog en välbehövlig powernap i ungefär en timma. Efter det åkte jag och min vsyrra och kollade när våran skola spelade fotboll. Det var tjejer och europeisk vanlig fotboll snackar vi här inge amerikanskt fiffel. Matchen var egenligen helt värdelös men folket som var där gjorde det bättre.
Efter matchen åkte vi hem för att slänga i oss lite middag. Pizza serverades och jag njööööt så mycket att jag är tvungen att dra ut på ö:et. Dock var det färdigköpt fryst pizza. Det smakar cirka tusen gånger bättre här en i Sverige. Sen hade min vsyrra basketmatch så det var nästa destination för dagen. Hon förlorade stort och jag som värdbror var jag självklart där med retande kommentarer. Så på den fronten är det ingen skillnad från hemma. 
 
Efter blev det gossip girl mys och svara-på-fall-ball-förfrågan-idéer-tänkande. Precis som att du måste fråga på ett speciellt sätt måste du svara på ett speciellt sätt. Jag är sjukt nöjd med mitt sätt och ska göra det imorn. Det är originellt och fantasifullt. Det är underbart och lite svenskt. Dock får ni veta vad det är imorn.
Nu tänkte jag svara på frågorna, så stunden ni alla väntat på är här. Applåder är välkomna.
 
 
Heej Jesper! Åkte du med någon organisation eller vem var det som hjälpte dig med det praktiska? Din svenska skola? 
Sen undrar jag om du betalar nån skolavgift som utbytesstudent, för antalet klasser osv.
Heej Lisa! Jag åkte med en organsation, ja. STS heter den, jag valde den mest för att Josefin hade ett kort jobb där och åkte som Au Pair med dom. Jag va tvungen att betala 60 dollar när skolan började för böcker osv. Dock betalade min snälla vmor det. Sen kostar hela programmet 70 000 kr. Vet inte om något av det går till skolan dock.
 
Hej sötnos! Jag bara undrar en liten sak.. Alltså, vågar du gå och ta saker och äta och sådär när du vill? Gå och rota lite i kylen liksom! Sen en sak till.. Dom du bor hos är ju såna där på M, dricker dom lightprodukter? Kjam!
Hej på dig med sötnöt. Viste inte att vi var på denna nivå Clara men varför inte! I början var jag rädd för det. Det tog några veckor innan man kände sig helt trygg med sånt men nu efter snart 2 månader här så är det inga problem. Dock drar jag inte fram stekpannorna och slänger ihop värsta middagen kanske, Inte för att det skulle hända i Sverige heller men ändå. 
Joo sånna där M bor jag med. Jag vet faktiskt inte om dom gör det. Har inte tänkt på det eller frågat. Kan ta reda på det om du vill?
 
Finns de typ a&f kedjorna där du är? (:
Ja men tror det bara finns en a&f affär i hela Utah. Dock kryllar det av hollister. Att Jobba anonym får du dock lägga av med. Vi har yttrandefrihet för en anledning.
 
Jag 2 önskemål, om du kan ta lite bilder på hur huset ser ut utifrån och inifrån och hur din familj ser ut? :)
Svarade lite snabbt på det här förrut men tar det igen. Som sagt bilder på huset inne och ute finns redan på bloggen, så skrolla bara ner. Ska bättra mig på bilder på familjen. Hoppas det funkar så länge och Albin jag hör att JAS går bra.. Du får bättra dig och fortsätta utvecklas så att när jag är 40 bast och tjock kan skryta om att jag har en barndomsvän som spelar i landslaget. 
 
Nu efter min patetiska frågestund med hela fyra frågor så väntar nog fm i någon timma eller nåt. Sen blir det skönhetsömnens tur. Om det är någon som emot alla odds blev inspirerad av frågorna och vill ställa en liten eller stor fråga så kör på. Pussss mina fina läsare. 
 

Kommentarer
Postat av: Clarisen

Jo men alltså jag tänkte att, varför inte testa på ett distansförhållande? Det kan ju vara skoj!

Iallafall, ja kolla upp det!! Har frågat asmånga men ingen vet..

2012-10-03 @ 12:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0