Sjuklingen är mitt nya namn

Ligger i min säng just nu och kan inte säga att jag är allt för glad. I den positionen jag ligger i har jag typ legat i under hela denna tråkiga måndag. Att vara sjuk kan vara det värsta som finns.

Imorse när jag vaknade kände jag efter om jag var frisk eller ej. Då jag precis berättade att jag har legat i samma position hela den här dagen förstår ni ju att jag ej var frisk nog. Så dagen har som sagt spenderats sovandes i sängen. Jag har knarkat c vitaminer och vatten.
Idag fastnade jag även för serien Revenge. Tack Melinda! Oj vad den är bra. Helt sjukt beroendeframkallande. Då jag inte känner mig helt hundra än och febern inte har försvunnit så blir det förmodligen ingen skola imorn heller. Om inte något mirakel händer under natten vill säga. Vi hoppas på det.

Idag joinade jag den amerikanska kulturen och skapade mig ett twitterkonto. Så om någon av mina läsare har twitter följ mig så följer jag självfallet tillbaka. Airas34 heter jag. Även det är beroendeframkallande dock fattar jag ej allt än.

Svintidigt på torsdag så åker vi till Lake Powell, extaaas! Jag är hur taggad som helst. Så frisk eller ej kommer jag bita ihop och göra denna långhelg till den bästa nånsin. Inga höga krav nu, inte alls. Trött som få så ska lilla sjuklingen sova nu och vakna upp frisk imorn. Godnatt och dansa Jesper-ska-bli-frisk dansen nu. Om det finns en regndans måste det finnas en Jesper-ska-bli-frisk dans. Sjuklingen signar ut, slut.


Kommentarer
Postat av: Mami

Krya på dig!!!!!

2012-10-16 @ 07:08:29
Postat av: Moster

Krya på dig, hoppas du mår bättre i morgon!!!

2012-10-16 @ 08:49:22
Postat av: Petra

Hejsan! Vad roligt du verkar ha det på andra sidan atlanten! Jag gillar bloggen din skarpt, fantastiskt med människor som skriver saker :)

2012-10-17 @ 01:06:32
URL: http://abritishfangirl.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0