Sprudlande glädje

Ligger i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna men samtidigt pumpar hjärtat i lyckans takt. Helt enkelt en grym dag! Vet egentligen inte varför, det har inte hänt något jätte major idag. Vaknade upp med ett leende på läpparna och det har konstigt nog inte försvunnit någon gång bara vuxit större och större.

Vaknade alltså imorse på helt rätt sida. Hade ett matteprov första lektionen och det gick bra tror jag. Vi får se helt enkelt. Körde frisbee golf på sport skills och jag levererade som aldrig förr. Hade mer känsla i högerarmen än Björn Borg på hans tid. Kast efter kast var perfekt. Folk samlades runt mig, de skrek hejaramsor i mitt namn och jag blev översköljd i rikedom och ära. Okej riktigt så var det inte men jag spelade rätt bra.
När jag sedan går in på foods klassen ser jag några ofantligt stora kakor ligga på lärarens bord. Bingo var spelet och kakorna var priset. Direkt får jag en känsla av seger i kroppen och mycket riktigt plockar jag hem 3 kakor. Får alltså bingo hela tre gånger. Framgång har aldrig smakat bättre, kakorna var utsökta!

Efter skolan kommer jag hem och ser ett stort blått packet. Får snabbt reda på att det var mitt. Det var så vackert och svenskt. Sliter upp paketet med kliniskt precisa händer. Och ser allt godis och choklad. Glädjerus fyllde min kropp och jublet kom snabbt efter. Så har njutit av mmmarabou hela kvällen. Tack som fan!

På kvällen hade jag lovat att hjälpa några scouter med att berätta om Sverige. Scout är en väldigt stor grej här. Och för att ta något märke behöver dom prata med en utbytestudent och lära sig om dens land osv. Jag hjälpte de stackars tolvåringarna och fick även vaniljglass och äppelpaj på köpet. Det var rätt kul och dom var väldigt sköna.

För er som bryr er så har Ramlösa Södra vunnit Allsvenskan för andra året i rad samt kvalificerat sig till Euro cupen slutspel. Slutade a3 i gruppen på 7 poäng. Helt klart godkänt. Så även mitt FM liv rullar på bra.

Nu väntar sömn för jag är skrämmande trött. Imorn kanske det blir ikea. Vi får se. Hoppas på det iallfall. Slänger in lite bilder också. Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Du är så rolig! Tack för dina skriverier, på kvällarna längtar jag till morgonen för att få läsa! Ha en bra dag! Puss

2012-10-11 @ 09:23:56
Postat av: Farmor

Vad trevligt du lär dig lite finska(suomea)oxå.
Roligt att läsa dig. Kramar

2012-10-11 @ 11:07:21
Postat av: Henni

Va fint du gjorde med chokladen, finska sidan fram helt rätt

2012-10-14 @ 17:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0