Sunday bloody sunday

I brist på rubrik slog jag till på enligt mig U2's bästa låt. Inte för att dagen har varit blodig eller innehållit små negrar i sanden men ändå. Jag hoppas ni förstår små negrar i sanden grejen och inte tar mig för en racist. Om ni inte förstår det föreslår jag youtube eller google. Detta blogginlägg ska jag försöka hålla rätt kort för 1. Jag är trött och 2. Jag vill spela lite fm innan sömn väntar, hehe.
 
Idag var det alltså söndag vilket normalt betyder kyrka. Men om ni läste mitt inlägg igår så vet ni att det var General Conference. Om ni inte läste det så gör det. Vaknade typ 11 imorse, hur skönt som helst! Så missade lite av GC, ojsan. Kollade på det från 11-12 och sedan 14-16. Inte det roligaste jag har gjort kanske. I mellan där åt vi amerikanska scones och spelade krocket. Amerikanska scones är verkligen inte som dom som vi äter hemma. Dom här steker man och det är mer som pannkakor. Inte riktigt men nästan. Svin gott förövrigt. Efter det kom typ hela stora familjen över. Så lek med barn, middag, snack om sverige, julsnack och pumpkin carving stog på schemat. En riktigt mysig dag faktiskt. Alla söndagar här är ungefär likadana och söndagar är alltid med familjen. Vilket jag inte har någonting emot överhuvudtaget. 
 
Igår hade jag allvarliga problem med att somna, trots att jag va svintrött. Lite udda det dära. Så jag låg och kollade youtube och fastnade för x factor auditions från England och USA. En tjej fastnade jag extra mycket för och hon är hur bra som helst så här kommer länken. Jag kanske är sjukt efter men isåfall får det vara så. 
http://www.youtube.com/watch?v=6i3qeErUaFo
ALLA ska kolla in klippet! Nu väntar fm i någon timma innan jag ska sova. Pusshej leverpastej.
Här är jag och Lauren innan skräckhuset igår, rekomenderas ej. Bilden är tagen innan man går igenom allt, det förklarar våra leenden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0