Tryter bloggorken?

Rubriken är direkt citerat från ett email jag fick av min far i torsdags. Har några dagar där kretitivteten inte flödade och direkt blir man ifrågasatt. Måste vara så här det känns att vara på topp. Vet att inlägget igår dock inte var speciellt långt/intressant. Men inget specielt hände. Hur vill ni att jag ska göra? Om jag inte direkt har något att blogga om ska jag då skita i det eller fortsätta med ett blogginlägg per dag? Feedback uppskattas. Bloggar ju mer för er än mig själv så. Dagen har iallafall varit fruktansvärt fantastisk.
 
Imorse var det alltså sovmorgon, UNDERBART. Första gången skolan inte började 7.50 på 2 månader. Fiffeeeeel.
På mattelektionen kollade vi film, på sport skills lektionen bowlade vi, på foods klassen lagade vi mat och på seminary lektionen sov jag. Är det nån som kan toppa min skoldad så hör av dig tack.
På foods klassen lagade vi dock grönsaks buffé. Alla grupper fick en grönsaks rätt att tillaga och sen åt man av allt. Trots att det var mycket fifflerier såsom cauliflower, artichoke och annat smått och mindre gott så var det helt okej, Ni får till uppgift att ta reda på vad grönsakerna jag precis nämnde heter på svenska för jag har absolut ingen aning. 
 
Efter skolan blev det hem en snabbis och chilla lite med Erik innan en tjej från min sport skills klass hämtade upp oss och så blev det IKEAAAA!! Underbara Ikea, tack för att du finns. Så middag blev köttbullar, gotttt. Efter den extraordinära måltiden åkte vi hem till Erik för att sedan bli upphämtade igen. Vi åkte och såg vårt football team bli uppkäkade som vanligt. fruktansvärt dåliga är dom. Det var iallafall svinkul och det är alltid lika kul att stå i the student section. Alla står upp slash klänger och hänger på varandra. School spirit är det enda rätta ordet för att förklara det. 
Engelskan börjar sitta som en smäck och kan till och med skämta nu. Inte för att mina skämt alltid går hem men det gjorde dom ju inte i Sverige heller så det spelar väl ingen roll. Börjar känna att man iallafall kan hälsa och småprata med dom flesta som går på matcherna nu. Det är absolut inte alla som går på matherna utan bara en viss typ av människor. Efter matchen åkte vi hem till en tjej och dansade Just Dance 4 på wii. Ni som har wii ska köpa spelet nu, bra. Förövrigt älskar jag mitt liv här.
 
Idag är det dock ingen vanlig dag. För idag min tid fyller min fina syster Johanna år och svensk tid idag så fyller min fina kusin Malin år. Hoppas ni har/hade en grym 23 års dag. Snart ses vi, pussss.
Nu väntar förmodligen sömn för jag är svintrött. Dock kommer jag lasta in ett x antal bilder från dagen så njut mina vänner. Bilderna laddas upp i fel ordning av någon konstig anledning. Tryter bloggorken Pfft far, pfft.
 
Grönsaksbuffén. Ser ju ändå rätt kulinariskt ut. 

Behöver jag säga något mer än, MITT NYA HEM.
 
Amerikansk fotboll, svin kul. Notera att cheerleadersen har tjocka kläder på sig, kylan kommer mina vänner.
 
Perfektion. Inget annat än perfektion.
 
Det här är Emily och såg nu att Erik lurkar i bakgrunden. Emily är vår ickemormonska vän vilket betyder att vi kan snacka med henne om sånt som är lite opaasande att snacka om med mormoner. Om ni förstår vad jag menar.
 

Kommentarer
Postat av: Mami

Vi vill ha ett blogginlägg om dagen!! Kram

2012-10-13 @ 08:37:39
Postat av: Moster

Vill absolut ha ett blogginlägg om dagen! Puss!

2012-10-13 @ 12:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0