UNDERBARA SVERIGE

Vill börja detta inlägg med att hylla världens bästa land, Sverige såklart. Att vara sjuk idag var nästan positivt, det gjorde att jag kunde streama och se matchen. På grund av min fb status och mina twitterinlägg (följ mig airas34) så har jag varit tvungen att förklara vad som har hänt för mina amerikanska medmänniskor. Ingen tycker att det är en stor grej överhuvudtaget. Vadå ni spelade lika? Ni vann ju inte ens? Så efter ett hundratals argument om varför det här är det sjukaste som har hänt så gav jag upp. Jag var helt enkelt överlycklig för mig själv. Bragden i Berlin, vilken dag! Och att du Chrille fick se det på plats, det är ju bara ännu sjukare. Så jävla avundsjuk på dig!

Nåväl, denna dag har spenderats i sängen/soffan. Har fått lite läxor gjorda, kollat mer revenge, sett världens största och bästa fotbollsmatch genom tiderna och sovit. Så jag är fortfarande sjuk, dock mår jag bättre. Febern är nästa obefintlig och halsproblemet börjar ljusna. Imorn blir det definitivt skola. Vägrar ligga hemma en till dag.

Det är även spik nu på Lake Powell. Vi åker onsdag natt/torsdag morgon och kommer hem på söndag. Förvänta er inte något bloggande. Ni får alltså försöka överleva utan eran dagshöjdpunkt. Jag vet att det är svårt men det är bara en halv vecka. Ska även bli mycket bättre på att ta bilder denna gång. Jag längtar så mycket. Ett dygn till bara.

Det var väl egentligen allt för mig denna gång. Ajjanammo vad händer egentligen? Inaktivitet verkar vara erat livsmotto. Step it up, förväntar mig att ni förstår vad detta handlar om. Nu ska jag sova, pusshej jag vill ha en tjej.


Kommentarer
Postat av: Mellsi

Avsnitt? Säsong? :D

2012-10-17 @ 10:22:33
URL: http://mmelinda.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0