Världens sämsta söndag

Rubriken förklarar allt. Med en lätt överdrift kanske. Men denna söndag har inte varit bra. Egentligen har den inte varit dålig heller bara otroligt, otroligt, otroligt tråkig. Har inte gjort ett piss på hela dagen och jag är chockad att klockan redan är 11 här. Känns som att jag nyss vaknade.
 
Jag vaknade imorse runt halv 11. Alltså gick jag inte till kyrkan idag. Var alldeles för trött och det är inte speciellt roligt. Det var intressant i början men nu börjar det bli likadant varje gång. Men ska nog ändå gå lite då och då för att visa respekt. Under denna dag har jag spenderat 85% i min säng. Jag har hunnit med lite plugg, lite two and a half men, family guy, en dokumentär om att mermaids lever (vad är mermaids på svenska? har helt glömt bort.. Men Ariel är en. Vad heter det, lilla sjö nånting..), sovit och kollat konspirationsteorier. Det är väl i stort sett hela min dag. Har varit sjukt osocial men har inte orkat idag. Vaknade väl på fel sida eller något.
 
Där har ni min otroligt tråkiga dag. Nu blir det en kort avrundning av detta inlägg sen slagg. Imorn är det a day så söndagsångest har jag iallafall inte haft, inte hemlängtan heller för den delen. Hejdåååååå.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Det behövs dessa dagar också så att nästa dag bara kan vara bättre, solen skiner idag igen, Kramar

2012-10-29 @ 08:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0