Vem gillar egentligen måndagar?

För att svara på frågan i rubriken så vill jag säga iallafall jag. När skolan är så chill skulle nog alla älska måndagar. Söndagsångest är icke existerande och det är helt underbart. Måndagar i sverige är ett helvete och man vill inget hellre än det ska vara över. Måndagar i usa är ren njutning och jag ligger halvt ledsen för att dagen är slut.

Dagen började med att jag vaknade upp. Gjorde mina morgonsysslor som bland annat innehåller att kolla facebook, instagram och min bloggstatistik för dagen. När jag sover har ju ni dag så jag har alltid mycket att kolla igenom. Men imorse var det inte en helt vanlig morgon. För imorse hade jag fått ett meddelande på fb av min kära vän Josef. Jag skrattade för mig själv i sängen och fick en grym start på dagen.

Skolan flöt på och det var a day. Vi bowlade igen på sport skills klassen och jag spelade som jag normalt spelar, bedrövligt. Fick 79 den första omgången. Jag skämdes och skyllde på träningsvärk i vaderna. Otroligt dålig bortförklaring men i stridens hetta kände jag mig som min vän Niklas, fantasilös och tankspridd. Saknar dig brush!
Resten av skolan gick snabbt och jag var trött och glad så mitt underbara skratt kom fram ett x antal gånger. Mötte en del rädda ansikten efter att de precis hört mitt garv vilket är förstårligt.

Efter skolan åkte jag hem med min vsyrra och vi stannade och köpte choklad. Amerikansk choklad är inte så pjåkigt om du köper den finare varianten. Inget är bättre än marabou dock. Åkte hem och bunkrade upp med choklad och matteboken och kastade mig in i matematikens värld. Efter en timmas "hårdplugg" lyckades min vsyrra övertala min vmamma att åka till donken och käka middag. Underbart att ha en halvt bortskämd vsyrra när det gynnar mig.

Kastade i mig en dubbel QP och åkte hem för att snabbt byta om och åka och spela korpen fotboll. Slutspelet började idag. Vi vann 16-delen och jag gjorde två mål. Förstår att ingen direkt är chockad. Dock torskade vi 8-delen så nu är det tyvärr slut med korpen. Jag personligen slutade iallafall på topp med tre underbara tacklingar. Ingen ambulans denna gång men lite tråkigt om det ska hända varje gång. Ett fåtal vet vad jag snackar om, och ja jag är fortfarande stolt.
Efter blev det ett stopp på coldstone för lite glass njutning. Hemma väntade en film och hela familjen kastade oss nyduschade och pyjamasklädda ner i soffan för att varva ner med en mysig film.

Efter en grym dag och kväll ligger jag nu i sängen och återigen är ögonlocken tunga som stenar. Känner hur John Blund försöker välkomna mig in i hans rike och det blir svårare och svårare att säga nej. Som ni förstår är jag väldigt glad och trött just nu. Har ett quiz imorn, har jag pluggat? Nej. Alldeles för flippad för att bry mig om skolan. Med dom bad boy orden säger jag godnatt.


P.S bilden är på hur jag har mitt alarmschema på morgonen för att kunna gå upp, förinta mornar någon? Inte? Aa okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0