7 veckor i USA

Dom här 7 veckorna har förmodligen varit dom snabbaste 7 veckorna i mitt liv. Känns som att jag stog på arlanda igår. Snart har 2 av 10 månader gått. Och jag har en känsla av att när jag ska åka hem kommer det kännas som att jag knappt kommit hit. Även om 8 månader är en väldigt lång tid tror jag att det kommer gå skrämmande snabbt och att jag kommer vara hemma innan jag hinner blinka. Carpe diem vare va?

Dagen har varit bra, riktigt bra! Börjar komma in i livet här och det börjar även bli hur bra som helst. Idag var det en a day. Men inte vilken a day som helst för vi bowlade även på sport skills klassen. Jag vann tyvärr inte. Jag fick dock 122 vilket är typ det bästa jag nånsin fått. Glädje och lycka översköljde min kropp. Vi körde bara en omgång, mesigt. Jag som alltid är bäst den andra omgången. Eller nåt. Resten av skoldagen gick snabbt och vi bakade fruit pizza på foods klassen. Det är typ en kaka med typ vaniljsås och frukt på. Ingen pizza överhuvudtaget. Vi fick ett A och bild kommer.

Efter skolan åker jag hem och chillar lite framför fm och sedan vänner. Man brukar säga att dom bästa fotbollspelarna är dom som har en riktigt hög lägstanivå. Men vänner är så bra att de inte ens har någon. Det är konstant hur roligt som helst genom alla 10 säsonger. Ofattbart.

Jag ligger i soffan och taggar för en korpen match som blev flyttad för några veckor sedan då jag får ett sms från Erik (tjeckiska utbytesstudenten) och han frågar om jag vill följa med honom och två av hans tjejkompisar upp i bergen och jag säger snabbt ja. För det ska tydligen vara så sjukt vackert nu när alla träd skiftar i rött, grönt, gult och någon annan höstfärg om det nu finns någon. Dock var det lite strul så vi kom iväg så sent så det hann bli mörkt så blev inga bra bilder. Vi bestämde oss dock för att köra en hike på lördag morgon till en sjukt bra utsiktsplats. Vi kanske även ska satsa som aldrig förr och vara där vid typ 7 så vi kan se soluppgången. Ska tydligen vara out of this world. Man måste dock gå upp typ halv 6 då. Men kanske, det är ju trots allt bara en lördag i hela mitt liv.

Lyckades även övertala erik till att följa med på resan till las vegas samt los angeles i november. Fan vad kul isåfall! Är hur taggad som helst på den. Och mamma/pappa man behöver inte original kopian så ska ta med lappen till rektorn imorn sen skickar jag den till er så får ni skriva under och skicka tillbaka. Och mamma paketet ska iväg snabbt, jag vill ha svenskt lösgodis. Hehe tack!

Såg att det inte kom jätte många frågor igår. Tror jag överskattade intresset om mitt liv. Storhetsvansinne är ett faktum. Dock är det inte för sent att rädda min värdighet än, så fråga på! Just nu chillar jag i sängen med mina brushes Mumford & Sons i öronen, bra skit! Ska även sova inom en väldigt snar framtid.

P.S Albin det finns lite bilder på huset inne och ute och även på min tomt. Så skrolla ner och kolla bara bilderna så kommer du se dom.


Kommentarer
Postat av: Mami

Paketet skickas ihelgen!!! Kram

2012-09-28 @ 08:02:34
Postat av: Lisa Ö

Heej Jesper! Åkte du med någon organisation eller vem var det som hjälpte dig med det praktiska? Din svenska skola?
Sen undrar jag om du betalar nån skolavgift som utbytesstudent, för antalet klasser osv.

2012-09-28 @ 23:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0