Förvänta er ingenting, så blir inlägget godkänt iallafall

Jag ligger i sängen just nu i ett glädjerus inte för att dagen har varit speciellt bra utan för att jag precis har vunnit superettan med ramlösa södra. På 3 säsonger har jag klättrat från div 2 till allsvenskan. Förväntar mig en bragdmedalj. Åtminstone årets tränare på fotbollsgalan. Svenska fotbollsförbundet lär ju höra av sig imorgon.

Nu till mitt riktiga liv. Dagen har varit helt okej. Skolan gick snabbt som vanligt och utan att plugga fick jag A på mitt historia prov. Enkelt. På weightlifting lektionen var det ben igen. Förväntar mig sjuk träningsvärk imorn. Lastar 3*20 tåhävningar med 100 kg på axlarna. Dock i maskin. Men det låter ju jävligt mycket iallafall. Att gå har fått ske begränsat sedan dess.

Efter skolan har jag ej gjort mycket. Chillaxat sådära. Var så sjukt trött och bestämde mig för att ta en chill kväll hemma. Har kollat film med vfamiljen och ätit godis osv i mängder. Gott som fan. Dock behöver jag nog svenskt lösgodis för att överleva. Mamma du har inte glömt jenkan va? Måste ge dom root beer tuggummi som dom så gärna vill ha.
På kvällen nu i en timma har jag spelat fm och myst med Vidar.

Imorn väntar en hike med lite vänner. Får se hur mina ben mår då. Så förvänta er bilder imorn. Ska fortsätta spela lite fm innan sömn väntar. Det här var nog det tråkigaste blogginlägget i historien av blogginlägg. Men är ej bloggmotiverad just nu. Vi tar nya tag imorn. Hej på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0