Mumford, I'm in love!

Denna dag har mer betydelse än dagen d. Denna dag är större än när Jesus gick på vatten. Denna dag är större än när Berlinmuren föll. Denna dag är större än när Ravelli räddade straffen mot Rumänien i VM 94. Leonidas skrik "WE ARE SPARTA" bleknar i jämförelse med denna dag. Dagen när USAs miracle lag vinner guld över Sovjet i vinter OS 1980 bleknar i jämförelse med denna dag. Studen när man får reda på att Batman inte dör i The Rise Of The Dark Knight bleknar i jämförelse med denna dag. För idag släppte Mumford & Sons sitt nya album, Babel. Ååh Mumford.

Nu till det andra detaljerna under denna dag. Självklart bleknar dom i jämförelse med Mumford men tänkte ändå berätta det lite kort. Skolan gick snabbt och inget intrassant hände direkt förutom att jag fick 98/100 på mitt matteprov förra eller förrförra veckan, lycka! Efter skolan åkte jag hem och spelade lite fm. När Vidar skriker efter en, då är det inte en jävel som kan säga nej. Efter halva säsongen som nykomling i superettan så låg jag på en stark 5e plats. Då en annan nykomling dock i Premier League blir av med deras tränare och behöver en ny och frågar ett nytt stjärnskott i coach världen, Jesper Airas. Då säger jag inte nej. Så nu är jag stolt tränare för Burnley där stjärnor som Jay Rodriguez ska föra mig till höjder sällan skådats.

Vi skulle ju som jag nämnde lite snabbt igår åka till antingen IKEA eller dra en snabb hike i bergen. Då lite andra grejer kom upp hände inget av det. I stället spelade jag lite korpen fotboll där sumpan träningen kommer väl till hands. Eller kanske fots, hehehe.. (Sympatiskratta iallafall).
Efter det åkte vi en snabbis till min vmammas syster för att sedan dra en milkshake på väg till min vsysters basket match. Milkshake här hundra gånger (om inte mer) godare än i Sverige. Kan tänka mig att innehållet av socker är en aning högre också.

Just nu ligger jag glad som aldrig förr och lyssnar på jaa ni borde veta annars läser ni om rubriken och inledningen och skamset återgår till avrundningen av detta blogginlägg.
Jag är så sjukt glad över vilken tur jag har fått med vfamilj. Kunde inte haft det bättre. Läser lite bloggar och sånt och det verkar som det är en hel del som inte alls har det bra. Vilket får mig att må ännu bättre. Skadeglädje är den enda sanna glädjen.
Skämt åsido så är jag verkligen lyckligt lottad inte bara för min vfamilj utan även för att jag ens får/kan vara här och göra det här. Återigen bästa valet i mitt liv. Alla som är lika lyckligt lottade som mig åk. Åk förfan åk bara. Åkåkåk!

Nu ska jag somna in med mumfords fina röst i mina öron och förhoppningsvis även vakna upp med den i mina öron. Du är tung grabben. Godnatt på er folket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0