Junior Prom/Senior Splash

Så de senaste dagarna har varit rätt hektiska men det är bara brush. Tänkte inte berätta om allt som har hänt utan bara om Junior Prom och Senior Splash. Det är egentligen det ända intressanta som har hänt. 
Junior Prom är alltså skoldansen jag gick på i lördags. Jag blev frågad av Veronica Proietti en utbytesstudent från Italien och hon går på East High School där dom spelade in alla High School Musical filmer. Det var lite ballt att dansa där i matsalen och det gick inte att undgå hur mycket jag kände mig som Zac Efron. Det var lätt den roligaste dansen under året och jag hade dessutom den bästa daten. Livet är grymt hörrni!

Så nu vidare till Senior Splash. Senior Splash är en grej som händer varej år och det är typ ett sjukt stort vattenkrig som pågår under April/Maj. Man betalar 3 dollar och vinnaren, den med mest poäng eller den ända överlevaren får allting, det är 500$ i potten. Du får en biljett med ditt namn på när du startar. Varje gång du tar ut nån (blöter ner 50% av personen) får du alla biljetter den personen har. Du kan ta ut folk när som helst förutom under skoltid, under träningar, inne i folks hus, medans folk jobbar och när folk är i kyrkan. Det är sjukt stort här och inprincip alla seniors gör det. Folk bildar allianser och gåt ut och "jagar" eller stannar inne och gömmer sig. Idag har min allians åkt runt och jagat i typ 3 timmar. Det är verkligen sjukt kul och folk tar det svinigt seriöst! 

Det var allt från mig mina fjärilar. Puss på er.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Haha! Puss min fjäril!

2013-04-17 @ 14:59:40
Postat av: Johanna

Haha! Mina fjärilar!
Lycka till med splashen! <3

2013-04-24 @ 00:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0