JAG ÄR TILLBAKA MINA VÄNNER

Så här är jag igen. Jag vill säga att jag är ledsen för dålig uppdatering men ärligt talat är jag inte ledsen för det + att min mor lärde mig att man inte ska ljuga så. Jag är iallafall här igen och jag bloggar bara för er. Har faktiskt tröttnat helt men känner en skyldighet till att blogga på något sett, så att ni vet vad jag har för mig liksom. Så har man även gått och blvit 18 liksom. It's a party in the USA! Förövrigt älskat jag mitt liv här av hela, hela, hela mitt hjärta!
 
Så tänkte berätta lite snabbt vad jag har haft för mig. Har faktiskt gjort rätt mycket och nu i helgen kommer det förmodligen bli en grym helg så jag är sjukt taggad! Iallafall, here we go: Har gått på konsert, Sum 41 blev det, jag har spelat fotboll, jag har fyllt år, jag har kommit mycket mycket närmare med min vsyster Christal, jag har spelat fotboll, jag har börjat gå på försäsongs fys med fotbollslaget, jag har ett helt nytt schema vilket jag älskar, psykologi har blivit mitt nya favoritämne, jag har träffat massa nytt folk, jag har gått på utbytesstudent träff och träffat folk från hela världen, jag har insett hur mycket jag älskar mitt liv och hur otroligt kort tid det är kvar, jag har insett hur mycket jag kommer sakna Utah och allt folk, jag har insett hur mycket jag vill resa och uppleva alla olika kulturer runt om i världen, jag känner att två språk inte är tillräckligt måste lära mig spanska, jag har insett att jag har sjukt mycket drömmar men inga planer för min framtid.
Nu ska jag plugga lite psykologi och avslutar med att lägga upp lite bilder! (dom kommer dock inte ordning av någon anledning). Älskar och saknar er! 4 månader och 1 vecka kvar nu. Hörru tiden chilla ner lite va.
 
VILL ÄVEN GE ETT FETT GRATTIS TILL MIN BRUSH MELINDA FRÖLUND SOM IDAG FYLLDE 18 ÅR! DRICK FÖR BÅDE DIG OCH MIG BRUSH!
 

Kommentarer
Postat av: Mellsi

Tack bror!!

2013-02-02 @ 23:31:50
URL: http://mmelinda.blo.gg
Postat av: jorri

WHAT?! åh, SUM 41 nice ju!!! saknar dig jerry, ska skicka en liten videohälsning till dig i helgen när Maria fyller år. Snart ses vi igen, weey!

2013-02-12 @ 19:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0