Jag trummar vidare

Hola mi amigos de Suecia! Spanskan börjar bli halvknackig så funtar på att dra iväg ett samtal till Felipe och ta lite långdistanslektioner. Aja får tänka mer på det senare. Tänkte att torsdagar och söndagar får bli mina bloggdagar. Då får ni reda på vad som hänt under helgen och sen vad som har hänt under veckan. Låter ok eller? 
 
Så måndags var det presidents day, har ingen aning vad det är riktigt men ingen skola var det iallafall. No escuela Felipe. Så vi drog och åkte skidor. Dock så en av tjejerna vi åkte med ramlade och skadade nacken efter halva dagen så hon var tvungen att dra till sjukhuset och grejer. Så det var lite läskigt för vi hade ingen aning vart hon var i en halvtimma typ (hon åkte sist) men vi hittade henne och allting slutade bra! På kvällen åkte jag och spelade lite innomhus fotboll. Det kallas pick-up matcher, vilket betyder att du åker dit antingen själv eller med kompisar, betalar 5 dollar och sen spelar du i en och en halvtimme. Så drar du själv spelar du med randoms och drar du med kompisar spelar du med dom. Förstått? Det är även mest mexikanare där så jag hör iallafall spanska ständigt. Alltid något va. I tisdags var det skola och sen plugg, så inget intressant direkt. Samma med onsdags dock att vi drog ut och kälade på Chili's. Okej en grej med USA som jag inte gillar är Doggy Bags. När man drar ut och käkar i Svea och man inte orkar maten så tar man ju inte med den hem. Vilket betyder att det alltid finns nån lycklig jävel som får allas rester (jag). Men här tar man ju med maten hem. Så jag blev inte mätt efter min middag (det värsta som finns Jalet). Så jag kollar upp efter att jag har käkat mitt och ser att de flesta har rätt mycket kvar. Glatt tänker jag att mätt ska jag nog bli ändå. Men icke då hör jag de fyra värsta orden som finns "A Doggy Bag, please?" Ville nästan gråta så ledsen jag blev. Idag har jag gått i skolan och sen slaggade jag och på kvällen drog jag och spelade fotboll på samma ställe. Det var väl det faktiskt.
 
Try outs för fotbollen är på måndag och tisdag så försöker få in så mycket fotboll som det bara går nu på slutet. Är sjukt taggad och lite nervös. Men som min far alltid har lärt mig så betyder det att vara nervös bara att kroppen är inställd på att något stort ska hända. Så önska mig lycka till så hörs vi på måndag. Puuuuusssss.

Kommentarer
Postat av: Farfar o Bissan

Vi är glada att du bloggar igen - 2 ggr/vecka blir bra. Roligast på länge var dina bekymmer med doggy bag.

2013-02-22 @ 11:16:05
Postat av: Felipe

Hola Jota!!!

2013-02-23 @ 21:54:49
Postat av: Ida Sjögren

Å,h jag vet att det är jobbigt att blogga men du kommer att ångra dig så himla mycket om du inte gör det så du kan se tillbaka på hur du hade det. Man glömmer ju så lätt dom vardagliga sakerna.

Hoppas du har det bäst Jeppe! :) Kraaaam!

2013-03-15 @ 10:13:40
URL: http://noobeseplease.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0